ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Mini εξελίσσει τη νέα γενιά μοντέλων της

Η Mini εξελίσσει τη νέα γενιά μοντέλων της

Σε λιγότερο από δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια του 2023, η Mini θα παρουσιάσει τη νέα γενιά των μοντέλων της. Που ήδη δοκιμάζονται εντατικά σε δημόσιους δρόμους.

Η αρχή θα γίνει, ως είθισται από την πλευρά της βρετανικής εταιρείας του ομίλου της BMW, με την κλασική τρίθυρη έκδοση η οποία, όπως μπορούμε να δούμε και από τις φωτογραφίες με το έντονο καμουφλάζ που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, διατηρεί τις σχετικά μικρές εξωτερικές της διαστάσεις.

Και τα αισθητικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν μέχρι στιγμής όλες τις γενιές της, όπως για παράδειγμα τους μεγάλους, στρογγυλούς προβολείς.

Στη γκάμα της μάρκας θα προστεθούν στην πορεία τόσο η ανοιχτή έκδοση που η παραγωγή της θα μετακινηθεί από τις Κάτω Χώρες στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και η πεντάθυρη με τους πιο άνετους χώρους.

Από κει και πάνω το Countryman θα μεγαλώσει, φτάνοντας πάνω κάτω τις διαστάσεις των BMW X1 και X2 και δημιουργώντας χώρο για ένα πιο μικρό SUV ακριβώς κάτω από αυτό. Που θα κατασκευάζεται μαζί με το Minor, που θα είναι το πιο μικρό μοντέλο της μάρκας, στην Κίνα από την Great Wall Motors.

Το ενδιαφέρον είναι πως οι κινητήρες εσωτερικής καύσης, βενζίνης και πετρελαίου, θα δίνουν το παρόν και στην επόμενη γενιά του Mini, πέρα από τα εξηλεκτρισμένα και ηλεκτρικά συστήματα πρόωσης που θα είναι διαθέσιμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ