ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ηλεκτροκίνηση: Η φόρτιση στο σπίτι, στην επιχείρηση, στον δρόμο και πώς θα μάθετε όσα χρειάζεστε

Ηλεκτροκίνηση: Η φόρτιση στο σπίτι, στην επιχείρηση, στον δρόμο και πώς θα μάθετε όσα χρειάζεστε

Το αυτοκίνητο σήμερα είναι απαραίτητο εργαλείο στη ζωή και την καθημερινότητα κάθε σύγχρονου ανθρώπου. Όσοι κάνετε συχνή χρήση του οχήματός σας για τον οποιονδήποτε λόγο, είτε γιατί είναι αναγκαίο μέσο για τη δουλειά σας, είτε για τις υπόλοιπες δραστηριότητές σας, γνωρίζετε πολύ καλά τη σημασία του. Οι μετακινήσεις από το σπίτι προς την εργασία, προς τις αγαπημένες σας δραστηριότητες και εξόδους, γίνονται πολύ πιο εύκολα, άνετα και γρήγορα με το αυτοκίνητο. Σήμερα, οι λάτρεις του αυτοκινήτου έχετε ακόμα έναν λόγο να μην το αποχωρίζεστε: Η ηλεκτροκίνηση είναι πλέον πραγματικότητα και για την Ελλάδα, γεγονός που σημαίνει πως μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο χωρίς… δεύτερες σκέψεις – είτε αυτές αφορούν στην κατανάλωση, είτε στο περιβάλλον – άφοβα, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αρκεί, να έχετε τον κατάλληλο τρόπο να το φορτίζετε όποτε και αν χρειάζεται.

Οδηγός «επιβίωσης» στους δρόμους

Μπορεί ο κόσμος της ηλεκτροκίνησης να αποτελεί μία νέα εμπειρία για τους περισσότερους, ωστόσο αυτό που προσφέρει τόσο σε εσάς όσο και στο αυτοκίνητό σας, είναι άνεση, ασφάλεια και φυσικά οικονομία. Πλέον η οδήγηση, παρέχει απλόχερα στους οδηγούς όλα όσα χρειάζονται ανά πάσα ώρα και στιγμή, χάρη στην εφαρμογή incharge, η οποία χάρη στις λειτουργίες μπορεί να σας βοηθήσει να:

  • Βρείτε ένα σημείο φόρτισης που να σας εξυπηρετεί,
  • Επιλέξετε το είδος φόρτισης που επιθυμείτε,
  • Παρακολουθήσετε την πορεία της φόρτισής του οχήματός σας,
  • Βρείτε το ιστορικό των φορτίσεών του,
  • Δείτε εάν ολοκληρώθηκε η πληρωμή του
  • Ελέγξετε εάν μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα 24/7

Τι προσφέρει η φόρτιση στον δρόμο;

Εάν όλα όσα ζητάτε για την φόρτιση του αυτοκινήτου σας είναι πρακτικές λύσεις, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, τότε οι προηγμένοι φορτιστές του δικτύου incharge που είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτρικό όχημα σε έως και το 80% της δυναμικότητάς του σε μισή ώρα, σίγουρα θα αποτελέσουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα για εσάς. Πλέον, κάθε φορά που θα βρίσκεστε στο δρόμο και θα αντιλαμβάνεστε πως το αυτοκίνητό σας ζητά φόρτιση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σταματήσετε σε ένα από τα συνεργαζόμενα πρατήρια AVIN και Shell.

Με λίγα λόγια, μπορείτε να κάνετε τις μετακινήσεις σας – από μια απλή βόλτα, μέχρι μεγάλα ταξίδια ανά την Ελλάδα - φορτίζοντας εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά το ηλεκτρικό ή plug-in hybrid αυτοκίνητο, σε έναν από τους σταθμούς φόρτισης incharge, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων έχει τοποθετηθεί σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων ΣΕΑ, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου.

Τι προσφέρει η φόρτιση στο σπίτι και την επιχείρησή σας;

Για εσάς που οι ατελείωτες ώρες στο γραφείο και ο περιορισμένος χρόνος στο σπίτι είναι η ρουτίνα σας, υπάρχει η λύση για να μην μένετε ποτέ από μπαταρία, όπου και εάν βρίσκεστε, χάρη στο πρόγραμμα incharge ΗΟΜΕ και incharge BUSINESS.

Εάν λοιπόν η φόρτιση του αυτοκινήτου σας, είναι κάτι που σας απασχολεί κατά τη διάρκεια της καθημερινότητάς σας, η nrg είναι εδώ για να σας δώσει τη λύση, είτε με το incharge ΗΟΜΕ, που έχει δημιουργηθεί με σκοπό την πλήρη εξυπηρέτηση και την προσφορά της ιδανικής επιλογής για τους οικιακούς πελάτες της nrg, καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών τους σε ηλεκτρική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης και της επαναφόρτισης του ηλεκτρικού τους οχήματος στο σπίτι. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα προσφέρει όχι μόνο οικονομία αλλά και πολλά παράλληλα οφέλη, όπως δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση ηλεκτροκίνητου ή plug-in hybrid υβριδικού οχήματος από το σπίτι, για έναν ολόκληρο χρόνο, δωρεάν συνδρομή nrg Green, μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή και πολλαπλάσιους πόντους στο allSmart. Σημαντικό πλεονέκτημα του εν λόγω προγράμματος, είναι πως ο οικιακός φορτιστής της nrg αποτελεί την οικονομική λύση, εύχρηστης και γρήγορης φόρτισης, ενώ συγχρόνως είναι ένας εύκολος τρόπος στην τοποθέτηση, χάρη στις μικρές διαστάσεις, αποτελώντας την κατάλληλη λύση για όλες τις κατοικίες.

Από την άλλη για όσους εργάζονται μέχρι αργά το βράδυ, το incharge για την επιχείρηση, προσφέρει όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, εγκαθιστώντας φορτιστές στον χώρο τους για να εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Αναλυτικότερα, το incharge BUSINESS αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για κάθε επιχείρηση, από την παροχή και εγκατάσταση του φορτιστή, έως τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας incharge, η nrg καλύπτει άμεσα και ολοκληρωμένα όλες τις ανάγκες του επιχειρηματία. H nrg διαθέτει στους πελάτες της έξυπνους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων με εξαιρετικά προνόμια. Οι AC και DC φορτιστές της nrg αποτελούν τεχνολογικές λύσεις υψηλής αξιοπιστίας για εύχρηστη και ταχεία φόρτιση, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των χρηστών στα δημοσίως προσβάσιμα σημεία φόρτισης.

Είτε βρίσκεστε στο σπίτι, είτε στην επιχείρηση, είτε στον δρόμο, ήρθε η ώρα να αφήσετε την ανασφάλεια χιλιόμετρα πίσω, μιας και η εφαρμογή incharge της nrg, είναι «παρούσα» όποτε τη χρειαστείτε για να δώσει απαντήσεις και λύσεις γύρω από τα ζητήματα της μετακίνησής σας. Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς πως η ηλεκτροκίνηση, ήρθε και στην Ελλάδα για να αλλάξει ριζικά τον τρόπο της οδήγησης, όπως τον γνωρίζατε έως σήμερα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε εδώ τον χάρτη των διαδρομών του incharge για το επόμενο ηλεκτροκίνητο ταξίδι σας!