ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Black Friday Deals και στην ασφάλεια αυτοκινήτου!

Black Friday Deals και στην ασφάλεια αυτοκινήτου!

Το Black Friday έφτασε και μαζί του και οι προσφορές! Νόμιζες ότι δε θα είχες έκπτωση και στην ασφάλειά σου; Έκανες λάθος.

Αν έχει έρθει η ώρα να ανανεώσεις την ασφάλεια αυτοκινήτου σου τώρα είναι η στιγμή! Και αν η ιδέα του να βρεις ποια από όλες τις ασφαλίστηκες να διαλέξεις και ποια έχει την καλύτερη προσφορά, σου έχουμε νέα! Το insurancemarket.gr, η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων, κάνει όλη τη δουλειά για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στην πλατφόρμα και να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου. Το insurancemarket.gr θα ψάξει ανάμεσα στις καλύτερες ασφαλιστικές και θα βρει την πιο συμφέρουσα προσφορά για τις ανάγκες σου.

Πρόλαβε εκπτώσεις Black Friday στην ασφάλεια αυτοκινήτου έως -50%*!

Δες εδώ τις φετινές προσφορές

Γιατί να προτιμήσεις το insurancemarket.gr;

Γιατί θα βρεις τις καλύτερες προσφορές όχι μόνο το Black Friday, αλλά και όλο τον χρόνο. Στο insurancemarket.gr συγκρίνεις online & δωρεάν έως 27 ασφαλιστικές εταιρείες και έχεις και εγγύηση χαμηλότερης τιμής!

Μην περιμένεις άλλο λοιπόν! Μπες τώρα και βρες τα καλύτερα Black Friday Deals για ασφάλεια αυτοκίνητου, μηχανής, σπιτιού και όχι μόνο.

Extra tip: προτίμησε να κλείσεις ετήσια διάρκεια καθώς έχει το χαμηλότερο ανά μήνα ασφάλιστρο!

* Μέγιστο ποσοστό συνδυασμού διαφορετικών εκπτώσεων, εφόσον συντρέχουν σχετικές προϋποθέσεις.