ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

To πιο hot σούπερ μοντέλο, η Gigi Hadid για τη hot BMW M2

To πιο hot σούπερ μοντέλο, η Gigi Hadid για τη hot BMW M2

H Gigi Hadid είναι το νέο αστέρι της πασαρέλας και ταυτόχρονα μια από τους αστέρες των social media, με 1,9 εκατομμύρια followers στο Twitter και περισσότερους από 2.600.000 φίλους στο facebook.

Έτσι είναι απόλυτα λογικό οι περισσότερες εταιρείες να θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτό το ελκυστικό μίγμα χαρακτηριστικών και να το συνδυάσουν με τα προϊόντα τους. Στις αυτοκινητοβιομηχανίες την κίνηση να συνδέσει ένα μοντέλο της με τη Gigi Hadid την έκανε η BMW. Και μάλιστα όχι ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητό της αλλά τη νέα, επίσης hot Μ2, την οποία φυσικά και οδηγεί το νέο it girl σε ένα βίντεο κλιπ με τον τίτλο Eyes on Gigi.

Ο τίτλος έχει μάλιστα και κατά κάποιον τρόπο διπλή έννοια, μιας και αφενός ζητά από το θεατή του κλιπ που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια - στο microsite EyesonGigi.com υπάρχει και η διαδραστική εκδοχή του, στην οποία μπορείτε να επιλέξετε τη γωνία θέασης- σε ποια M2 βρίσκεται τελικά το σούπερ μόντελ και αφετέρου δημιουργεί την αίσθηση πως αυτό που προσέχει καταρχήν κανείς είναι το αυτοκίνητο.

Όπως και να έχει η εταιρεία από τη Βαυαρία επιστράτευσε για τα γυρίσματα το διάσημο σκηνοθέτη Marc Foster -επίσης Βαυαρός και στο λογαριασμό του πιστώνeται μεταξύ άλλων και το Quantum of Solace- και το βραβευμένο με Όσκαρ εικονολήπτη Mauro Fiore («Avatar», «Τhe Equalizer»), ενώ ο τόπος ήταν ένα αεροδρόμιο στην έρημο Mojawe της Καλιφόρνια.

Αν στο σημείο αυτό αναρωτιέστε γιατί η BMW επέλεξε τη M2 για να τη συνδέσει με τη Gigi Hadid είναι μάλλον γιατί προσπαθεί να στρέψει την προσοχή και στα πιο μικρά, σε σχέση με τις καταξιωμένες Μ3 και Μ4, μοντέλα της με το σήμα M. Γεγονός είναι πάντως πως η M2 δεν υπολείπεται ούτε σε ισχύ ούτε σε επιδόσεις, μιας και ο κινητήρας της των 3.000 κυβικών αποδίδει 370 άλογα και εξασφαλίζει ένα 0-100 σε μόλις 4,3 δεύτερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ