ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η κορυφαία Ford Mustang Mach-E GT έχει επιδόσεις supercar

Η κορυφαία Ford Mustang Mach-E GT έχει επιδόσεις supercar
Το 0-100 χλμ./ ώρα σε 3,7 δεύτερα είναι τιμή που θα κολάκευε ακόμα και supercar

Όταν παρουσιάστηκε το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Ford, η Mustang Mach-E, ήταν κατά παραπάνω από βέβαιο πως στην πορεία η γκάμα της θα αποκτούσε και μια κορυφαία, πολύ δυνατή και πολύ γρήγορη έκδοση.

Η έκδοση αυτή λοιπόν είναι η Mustang Mach-E GΤ, που έχει δύο ηλεκτροκινητήρες, άρα είναι και τετρακίνητη, που αποδίδουν συνδυαστικά 487 ίππους και 850 Nm. Που φυσικά εξασφαλίζουν πολύ καλές επιδόσεις, μιας και το 0-100 χλμ./ ώρα σε 3,7 δεύτερα είναι τιμή που θα κολάκευε ακόμα και supercar.

Το σημαντικό εδώ είναι πως οι πολύ καλές επιδόσεις συνδυάζονται και με μια αυτονομία που φτάνει τα 500 χιλιόμετρα, χάρη στη μεγάλη μπαταρία των 98,7 kWh.

Φυσικά η κορυφαία ηλεκτρική Mustang διαφοροποιείται από τις λιγότερο ισχυρές και αισθητικά, χάρη στην ειδική της μάσκα αλλά και τις βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος πλαστικές προεκτάσεις των τροχών. Στα ιδιαίτερα στοιχεία συγκαταλέγονται και οι ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα μπάκετ καθίσματα της Ford Performance.

Από κει και πέρα αναβαθμισμένα είναι και τα φρένα, η ρυθμιζόμενη μαγνητορροϊκή ανάρτηση MagneRide είναι στάνταρ, ενώ η τιμή της ξεκινά από τις 79.980 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ