ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρεις λόγοι για να επιλέξουμε νέο αυτοκίνητο αυτή την περίοδο

Τρεις λόγοι για να επιλέξουμε νέο αυτοκίνητο αυτή την περίοδο

Η επιλογή καινούριου αυτοκινήτου μπορεί να μας προβληματίσει αρκετά. Πρόκειται για τη διάθεση ενός σημαντικού χρηματικού ποσού, ενώ, συνήθως, η επιλογή μας θα μας ακολουθεί για τα επόμενα, λιγότερα ή περισσότερα, χρόνια. Το ποιο αυτοκίνητο θα επιλέξουμε από τις δεκάδες επιλογές της αγοράς είναι επίσης ένας λόγος προβληματισμού, όμως προέχει το να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας για ποιους λόγους αξίζει να προχωρήσουμε σε μια τέτοια κίνηση «εδώ και τώρα».

Τι μπορεί να μας ωθεί στην αγορά νέου αυτοκινήτου; Φυσικά, πολλοί λόγοι, κυριότερος εκ των οποίων είναι το ότι το παλιό μας αυτοκίνητο δεν μας εξυπηρετεί πια – είτε γιατί δεν καλύπτει τις ανάγκες μας, είτε γιατί – πολύ απλά – δεν μας αρέσει πια. Αντί λοιπόν να «τραβάμε» την κατάσταση μέχρι τα τελευταία όριά της, καθυστερώντας την απόφαση να αγοράσουμε το επόμενό μας αυτοκίνητο, ιδού οι τρεις λόγοι που θα μας πείσουν ότι τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να επιλέξουμε το επόμενό μας αυτοκίνητο.

#1 Ένα πιο πράσινο μέλλον

Εκτός από την σπάνια περίπτωση να είχαμε αγοράσει το προηγούμενο αμάξι μας πολύ πρόσφατα, είναι βέβαιο πως τα τελευταίας τεχνολογίας αυτοκίνητα είναι πολύ πιο φιλικά στο περιβάλλον. Την ώρα λοιπόν που η Ελλάδα προχωρά με την πράσινη μετάβαση, υπό τους όρους της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας και της Παγκόσμιας Συμφωνίας για το Κλίμα, δεν έχουμε κανένα λόγο να «μένουμε πίσω», με ένα αυτοκίνητο παλιάς τεχνολογίας, που και ρυπαίνει περισσότερο και μας επιβαρύνει περισσότερο οικονομικά. Η ίδια η Πολιτεία εξάλλου, με πρόσφατες νομοθετικές παρεμβάσεις, έχει θεσπίσει μια σειρά κινήτρων που ευνοούν τη στροφή προς πιο φιλικά στο περιβάλλον αυτοκίνητα για τους πολίτες.

Για παράδειγμα, στο κέντρο της Αθήνας, ελεύθερα και ανεξάρτητα από τον Δακτύλιο, κινούνται πλέον καθημερινά μόνο οι κάτοχοι:

⦁ Αυτοκινήτων EURO 6, τα οποία εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 120g/km
⦁ Ηλεκτρικών, υβριδικών φυσικού αερίου εκ κατασκευής και υγραερίου εκ κατασκευής οχημάτων.

#2 Το Καταναλωτικό Δάνειο Attica My Eco Car

Για όσους από εμάς θέλουμε να αγοράσουμε καινούριο αυτοκίνητο, αυτή την περίοδο η Attica Bank μας παρέχει μια πολύ σημαντική διευκόλυνση: Χρηματοδότηση που ανέρχεται έως και στις €50.000 για αγορά καινούριου, οικολογικού αυτοκινήτου, με το Καταναλωτικό Δάνειο Attica My Eco Car.

Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, ισχύει για όλα τα οικολογικά αυτοκίνητα, δηλαδή:
⦁ Ηλεκτρικά
⦁ Υβριδικά
⦁ Μικροαυτοκίνητα τύπου L
Πρόκειται για χρηματοδότηση με σταθερό επιτόκιο δανείου, που αναλυτικά διαμορφώνεται ως εξής:
⦁ 6,75% για καινούριο οικολογικό αυτοκίνητο
⦁ 9,75% για μεταχειρισμένο (παλαιότητας έως 5 έτη από την άδεια κυκλοφορίας)

#3 Ο Online υπολογιστής Δανείου Attica My Eco Car

Πολλές φορές, η διαδικασία σύναψης δανείου, η τυχόν γραφειοκρατία και η νευρικότητα που μπορεί να αισθανόμαστε μπροστά σε μια σειρά αριθμούς που πιστεύουμε ότι θα μας δεσμεύσουν για πολύ καιρό, μπορεί να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα ως προς το να προχωρήσουμε με την αγορά νέου αυτοκινήτου. Ο τρίτος λόγος όμως για να πάρουμε την απόφαση και να αγοράσουμε οικολογικό αυτοκίνητο σήμερα, είναι η διευκόλυνση που μας παρέχει η Attica Bank μέσα από ένα απλό και εύχρηστο εργαλείο. Διότι, σήμερα, είναι πιο εύκολο από ποτέ να υπολογίσουμε αναλυτικά τι σημαίνει πρακτικά για τα οικονομικά μας το να πάρουμε το Καταναλωτικό Δάνειο Attica My Eco Car: Μέσα από την ιστοσελίδα της τράπεζας μπορούμε άμεσα να γνωρίζουμε τις δόσεις, το ποσό του δανείου, τον χρόνο αποπληρωμής και άλλες παραμέτρους. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι ένα «κλικ» εδώ: https://www.atticabank.gr/el/attica-my-eco-car-ypologismos-daneiou και έχουμε εύκολα και απλά όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε.

Εν έτει 2021, με την κλιματική κρίση να απειλεί τον πλανήτη και τις μεταφορές να αποτελούν σημαντικό παράγοντα προς την πράσινη μετάβαση, κανείς δεν πρέπει να μένει πίσω, σε μια τεχνολογία που έχει πλέον ξεπεραστεί. Εδώ και τώρα έχουμε μια πολύ σημαντική ευκαιρία να προχωρήσουμε στην αγορά νέου, οικολογικού αυτοκινήτου με το Καταναλωτικό Δάνειο Attica My Eco Car, με σταθερό επιτόκιο και χρηματοδότηση που ανέρχεται έως και στις €50.000.

Στο www.atticabank.gr βρίσκουμε περισσότερες πληροφορίες για το Attica My Eco Car και κάνουμε το ταξίδι στον επόμενό μας προορισμό πιο φιλικό για το περιβάλλον.