ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Hilux: To αγροτικό της Toyota γίνεται πιο σπορ

Hilux: To αγροτικό της Toyota γίνεται πιο σπορ
Θα παρουσιαστεί στην Ευρώπη το ερχόμενο καλοκαίρι

Η Toyota έχει βαλθεί να έχει για κάθε μοντέλο της μια πιο σπορ έκδοση GR και από αυτή της την πρόθεση δεν εξαιρείται ούτε το αγροτικό της, το Hilux.

To Hilux GR Sport λοιπόν, όπως θα ονομάζεται η πιο δυναμική εκδοχή, θα παρουσιαστεί στην Ευρώπη το ερχόμενο καλοκαίρι και θα ξεχωρίζει κυρίως με τη χαρακτηριστική, μαύρη μάσκα του. Ταυτόχρονα θα υπάρχουν και κάποιες αναφορές στους προγόνους του από τη δεκαετία του ’80 που έχτισαν την εικόνα αξιοπιστίας που το χαρακτηρίζει.

Στο εσωτερικό αντίστοιχα θα υπάρχουν νέα σπορ καθίσματα με μαύρο δέρμα και κόκκινες ραφές, που θα έχουν στις πλάτες του και το λογότυπο της αγωνιστικής ομάδας της Toyota, ενώ συνολικά ο εξοπλισμός θα είναι πλήρης.

Από κει και πέρα θα υπάρχουν νέα αμορτισέρ σε κόκκινο χρώμα ώστε να δίνεται και οπτικά πιο σπορ νότα, ενώ καινούργια θα είναι και τα ελατήρια προκειμένου να αναβαθμιστούν τα δυναμικά χαρακτηριστικά.

Κάτω από το καπό θα υπάρχει ένας diesel 2.800 κυβικών ο οποίος αποδίδει 204 ίππους και 500 Nm και συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και κατ’ επιλογήν τετρακίνηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ