ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η τούρκικη Togg προλογίζει πέντε νέα πρωτότυπα στη CES

Η τούρκικη Togg προλογίζει πέντε νέα πρωτότυπα στη CES
Η εταιρεία θα δώσει έμφαση και στην αυτόνομη οδήγηση, ενώ στόχος είναι η πώληση ενός εκατομμυρίου αυτοκινήτων έως το 2030.

Στη CES, στο Λας Βέγκας, η τουρκική TOGG,παρουσίασε το πρωτότυπο ενός πεντάθυρου fastback με το οποίο προλογίζει συνολικά πέντε μοντέλα, που θα παρουσιαστούν έως το 2030.

Η αρχή θα γίνει, με βάση πάντα τις εξαγγελίες του CEO της μάρκας Mehmet Gürcan Karakas στην έκθεση τεχνολογίας, με το SUV που έχουμε δει αρκετές φορές μέχρι στιγμής, ενώ θα ακολουθήσουν ένα σεντάν, το fastback των φωτογραφιών μας, ένα πιο μικρό SUV και ένα πολυμορφικό.

Και μπορεί μέχρι στιγμής οι Τούρκοι να μην έχει δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες, πέρα από το ότι το πλαίσιο θα είναι κοινό και για τα πέντε, αλλά από την άλλη δηλώνουν πως «θεωρούν εαυτόν εταιρεία τεχνολογίας» και ότι «θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό SUV που θα κατασκευάζεται στην ηπειρωτική Ευρώπη από μια μη παραδοσιακή αυτοκινητοβιομηχανία».

Επίσης σκοπεύουν να κατασκευάσουν οι ίδιοι τις μπαταρίες που χρησιμοποιούνται για τα ηλεκτρικά τους μοντέλα, σε συνεργασία με την κινεζική Farasis.

Παράλληλα, πάντα σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της TOGG, η εταιρεία θα δώσει έμφαση και στην αυτόνομη οδήγηση, ενώ στόχος είναι η πώληση ενός εκατομμυρίου αυτοκινήτων έως το 2030. Νούμερο ιδιαίτερα φιλόδοξο, όπως φιλόδοξα είναι συνολικά τα πλάνα της TOGG, που αν κρίνουμε από την τουρκική αμυντική βιομηχανία, δύσκολα θα υλοποιηθούν. Τουλάχιστον σε όλη τους την έκταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ