ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Citroen αναβαθμίζει το μεγάλο της SUV, το C5 Aircross

H Citroen αναβαθμίζει το μεγάλο της SUV, το C5 Aircross

Το C5 Aircross της Citroen συμπληρώνει σιγά σιγά τον πρώτο κύκλο της παρουσίας του και έτσι η γαλλική εταιρεία παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή του. Που θα το διατηρήσει στην επικαιρότητα χάρη και στην πιο σύγχρονη εμφάνισή του.

Έτσι λοιπόν το facelift του C5 Aircross περιλαμβάνει ένα νέο εμπρός μέρος με καινούργιους, ενιαίους προβολείς και δύο φωτεινές λωρίδες στη μάσκα. Αλλαγές έχουν γίνει και στη σχεδίαση των LED πίσω φώτων, ενώ ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν και αρκετές πιο μικρής κλίμακας διαφοροποιήσεις.

Όπως για παράδειγμα τα μαύρα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών ή οι νέες ζάντες των 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό η πιο εμφανής διαφορά είναι η οθόνη του συστήματος infotainment που είναι πλέον ελεύθερη. Αυτός είναι και ο λόγος που οι αεραγωγοί έχουν μετακινηθεί πιο χαμηλά.

Επίσης έχει αλλάξει η σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας, ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου είναι πλέον διακόπτης μιας και είναι by wire, έχει αλλάξει το μπουτόν επιλογής των προγραμμάτων οδήγησης και έχουν αναβαθμιστεί τα καθίσματα. Επίσης έχει προστεθεί μια επιπλέον θύρα USB και ένας πρόσθετος χώρος για μικρο-αντικείμενα.

Το ανανεωμένο Citroen C5 Aircross θα είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι χωρίς διαφοροποιήσεις στη γκάμα των κινητήρων του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ