ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Lamborghini Huracan θα αποκτήσει χωμάτινη έκδοση

H Lamborghini Huracan θα αποκτήσει χωμάτινη έκδοση
Θα λέγεται Sterrato και θα παρουσιαστεί καθώς θα οδεύουμε προς την αντικατάστασή της, με τη διάδοχό της να κάνει την εμφάνισή της το 2024

Μια off road έκδοση ενός καθαρόαιμου supercar ακούγεται τουλάχιστον περίεργα, αλλά αυτό είναι το πλάνο της Lamborghini για την τελευταία και μάλλον πιο ιδιαίτερη εκδοχή της Huracan.

Που θα λέγεται Sterrato και θα παρουσιαστεί καθώς θα οδεύουμε προς την αντικατάστασή της, με τη διάδοχό της να κάνει την εμφάνισή της το 2024.

Τη Sterrato, που στα ιταλικά σημαίνει χωματόδρομος, την έχει προλογίσει ήδη από το 2019 ένα ομώνυμο πρωτότυπο που διαθέτει τα πιο πολλά από τα χαρακτηριστικά ενός οχήματος με off road προσανατολισμό. Χαρακτηριστικά όπως τα κατάλληλα ελαστικά μαζί με μια αυξημένη απόσταση από το έδαφος, φουσκωμένα φτερά και πρόσθετους προβολείς.

Ο κινητήρας θα είναι και πάλι ο V10 των 5.200 κυβικών, ενώ ας μην ξεχνάμε πως οι περισσότερες εκδόσεις της Huracan είναι τετρακίνητες.

Ο προγραμματισμός της ιταλικής εταιρείας πριν από δύο χρόνια έκανε λόγο για 500 Sterrato και μια τιμή της τάξης των 240.000 ευρώ στην Κεντρική Ευρώπη. Το μόνο που μένει είναι τα νούμερα αυτά να επιβεβαιωθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ