ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η επόμενη γενιά του Nissan Micra θα είναι ηλεκτρική

Η επόμενη γενιά του Nissan Micra θα είναι ηλεκτρική
Η απόφαση της Nissan vα προσχωρήσει στη λύση ενός EV στη μικρή κατηγορία ανακοινώθηκε κατά την παρουσίαση του νέου οδικού χάρτη Alliance 2030, της συμμαχίας Renault- Nissan- Mitsubishi

Το Micra είναι ένα από τα εμβληματικά και επιτυχημένα μοντέλα της Nissan και σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία η τρέχουσα γενιά του θα είναι και η τελευταία με κινητήρες βενζίνης.

Ίσως να είναι και το τελευταίο με την ονομασία Micra, μιας και για το διάδοχό του, που θα είναι φυσικά πλήρως ηλεκτρικός, ίσως και να επιλεγεί κάποιο άλλη επωνυμία.

Η απόφαση της Nissan vα προσχωρήσει στη λύση ενός EV στη μικρή κατηγορία ανακοινώθηκε κατά την παρουσίαση του νέου οδικού χάρτη Alliance 2030, της συμμαχίας Renault- Nissan- Mitsubishi.

H βάση του θα είναι το νέο πλαίσιο Alliance CMF B-EV, η σχεδίασή του θα γίνει από τα αρμόδια στούντιο της Nissan και η παραγωγή του, όπως και στο τρέχον μοντέλο άλλωστε, θα γίνεται από τη Renault.

Περισσότερα στοιχεία για το νέο μοντέλο, συμπεριλαμβανομένης της ονομασίας του, της χρονικής στιγμής για το λανσάρισμά του, και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, θα ανακοιωθούν στο μέλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ