ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το DeLorean DMC-12 επιστρέφει ως ηλεκτρικό;

Το DeLorean DMC-12 επιστρέφει ως ηλεκτρικό;
Το πέρασμά του από τη μεγάλη οθόνη μαζί με τις πόρτες του που ανοίγουν προς τα πάνω είναι δύο λόγοι για να το μνημονεύει κανείς

Το DeLorean DMC-12 αυτοκινητιστικά ενώ είχε προδιαγραφές επιτυχίας εξελίχθηκε σε καταστροφή, κάτι όμως που δεν το εμπόδισε να κάνει κινηματογραφική καριέρα στο «Επιστροφή στο Μέλλον».

Το πέρασμά του από τη μεγάλη οθόνη μαζί με τις πόρτες του που ανοίγουν προς τα πάνω είναι μάλλον οι δύο μοναδικοί λόγοι για να το μνημονεύει κανείς, αλλά στη DeLorean Motor Company -ανήκει στο μηχανικό Stephen Wynne και παρόλο που είναι Βρετανός η έδρα της είναι στο Τέξας- θεωρούν πως είναι παραπάνω από αρκετοί.

‘Ετσι λοιπόν σχεδιάζουν την αναβίωσή του ως ηλεκτρικό βεβαίως και με την ονομασία DeLorean EVolved. Μέχρι στιγμής υπάρχει μια teaser φωτογραφία, φυσικά με τις πόρτες να ανοίγουν προς τα πάνω και καμία λεπτομέρεια αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Ίσως και να έχει έναν αρκετά δυνατό ηλεκτροκινητήρα, καθώς ο πρόγονός του είχε έναν αναιμικό V6 που εξασφάλιζε επιδόσεις που σε καμία περίπτωση δεν συμβάδιζαν με την εξωτερική του εμφάνιση.

Το βέβαιο από την άλλη είναι πως η παραγωγή του DeLorean EVolved θα είναι περιορισμένη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ