ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

To νέο Ford Ranger Raptor έχει μέχρι και 288 ίππους

To νέο Ford Ranger Raptor έχει μέχρι και 288 ίππους
Η εικόνα της προσδιορίζεται από τη μάσκα με το μεγάλο, πιο σωστά τεράστιο, Ford, τα LED φώτα ημέρας σε σχήμα C και τα μεγάλα λάστιχα εκτός δρόμου με τις ζάντες των 17 ιντσών

Πρεμιέρα για την κορυφαία έκδοση του νέου Ford Ranger, τη Raptor, η οποία ξεχωρίζει με την ακόμα πιο δυναμική της εμφάνιση σε σχέση με την τρέχουσα γενιά.

Η εικόνα της προσδιορίζεται από τη μάσκα με το μεγάλο, πιο σωστά τεράστιο, Ford, τα LED φώτα ημέρας σε σχήμα C και τα μεγάλα λάστιχα εκτός δρόμου με τις ζάντες των 17 ιντσών.

Για το εσωτερικό οι άνθρωποι της Ford αναφέρουν πως είναι εμπνευσμένο από τα μαχητικά τζετ και πέρα από την κάθετη οθόνη του συστήματος infotainment που παραπέμπει άμεσα στη Mustang Mach-E υπάρχει και ένα μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Μια από τις πιο σημαντικές αλλαγές έχει γίνει κάτω από το μεγάλο καπό, καθώς εκτός από τον diesel των 2.000 κυβικών που κινεί και την τρέχουσα γενιά του Raptor θα υπάρχει και ο V6 EcoBoost των 3.000 κυβικών με τα δύο turbo. Ο οποίος κινεί και το αντίστοιχο Bronco και αποδίδει 288 ίππους και 491 Nm.

Το κιβώτιο είναι αυτόματο 10 σχέσεων, υπάρχουν συνολικά εφτά προγράμματα οδήγησης (Normal, Sport, Slippery, Rock Crawl, Sand, Mud/Ruts και Baja) και τέσσερα για τον ήχο του εκάστοτε κινητήρα (Quiet, Normal, Sport και Baja).

Φυσικά η ανάρτηση είναι αναβαθμισμένη προκειμένου να αυξηθούν και άλλο οι δυνατότητες εκτός δρόμου.

Η διάθεση του νέου Ford Ranger Raptor στην Ευρώπη και την Ελλάδα θα ξεκινήσει το καλοκαίρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ