ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H BMW έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από τη νέα της ναυαρχίδα

H BMW έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από τη νέα της ναυαρχίδα
H BMW έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από τη νέα της ναυαρχίδα

Τον επόμενο μήνα, πιο συγκεκριμένα στις 20 Απριλίου, η BMW θα παρουσιάσει επίσημα την καινούργια της ναυαρχίδα, η οποία θα έχει και ηλεκτρική έκδοση την i7. Και ως είθισται η γερμανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες πρώτες εικόνες του κορυφαίου της μοντέλου.

Στις οποίες πρωταγωνιστεί, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, η μεγάλη μάσκα, που θα είναι και φωτιζόμενη. Εξίσου χαρακτηριστικοί και οι διπλοί προβολείς.

Στο εσωτερικό η BMW δίνει ιδιαίτερη προσοχή στους επιβάτες του πίσω καθίσματος, που θα έχουν στη διάθεσή τους μια οθόνη 31 ιντσών που όταν δεν χρησιμοποιείται θα ενσωματώνεται στην οροφή. Από κει και πέρα θα χρησιμοποιούνται οι κορυφαίες τεχνολογίες που έχει στη διάθεσή της η BMW.

Ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει και έναν ιδιαίτερο εσωτερικό φωτισμό, ενώ σε ότι αφορά την αυτονομία θα ξεπερνά τα 600 χιλιόμετρα. Χάρη και στη μεγάλη μπαταρία των 120 kWh, ενώ η πιο ισχυρή έκδοσή της, που θα είναι και η top όλης της γκάμας, θα έχει σύμφωνα με τις φήμες συνολικά τρείς ηλεκτροκινητήρες και συνδυαστική απόδοση 750 ίππων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ