ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Audi ετοιμάζει ημι-φορτηγό;

H Audi ετοιμάζει ημι-φορτηγό;
Οι εκδόσεις εκτείνονται από τις βασικές και αναλογικά «σπαρτιάτικες» μέχρι τις πολυτελείς που δεν έχουν στην ουσία κάτι να ζηλέψουν ακόμα και από upper class λιμουζίνες ή SUV

Τα ημι-φορτηγά μπορεί στα μέρη μας να έχουν αποκλειστικά επαγγελματικό προσανατολισμό αλλά σε άλλες αγορές του κόσμου έχουν τόσο επιβατικό χαρακτήρα όσο και ελευθέρου χρόνου.

Έτσι οι εκδόσεις τους εκτείνονται από τις βασικές και αναλογικά σπαρτιάτικες μέχρι τις πολυτελείς που δεν έχουν στην ουσία κάτι να ζηλέψουν ακόμα και από upper class λιμουζίνες ή SUV.

Οι πιο πλούσιες εκδοχές με το υψηλότερο γόητρο είναι και αυτές που κινούν το ενδιαφέρον και των premium κατασκευαστών. Πρώτη έκανε το βήμα η Mercedes με την X-Class που διατηρήθηκε αναλογικά λίγο στη γκάμα της, ενώ τώρα φαίνεται πιθανή η εμπλοκή της Audi.

Τουλάχιστον έτσι δήλωσε ο επικεφαλής της Markus Duesmann, που συγκεκριμένα δήλωσε σε βρετανικό περιοδικό πως «δεν είναι βέβαιο ότι θα το κάνουμε αλλά το εξετάζουμε».

Γεγονός είναι πως η βάση υπάρχει και δεν είναι άλλο από τη νέα γενιά του VW Amarok που με τη σειρά της βασίζεται στο καινούργιο Ford Ranger. Το ημι-φορτηγό της Audi, αν παρουσιαστεί, θα είναι διαθέσιμο με τους πιο μεγάλους και ισχυρούς κινητήρες της γκάμας και φυσικά με πλήρη εξοπλισμό και αντίστοιχες τιμές. Ίδωμεν…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ