ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: Αυτή η Rolls Royce είναι για τα πραγματικά δύσκολα

Αυτοκίνητο: Αυτή η Rolls Royce είναι για τα πραγματικά δύσκολα

Η Cullinan, ως Rolls Royce, τοποθετείται στην κορυφή των υπερ-πολυτελών SUV και ως τέτοιο δύσκολα μπορεί να τη φανταστεί κανείς να ταλαιπωρείται σε χωματόδρομους και χαντάκι.

Από την άλλη όμως υπάρχουν και κάποιοι που θα ήθελαν να είναι ικανή για ακόμα πιο σκληρές καταστάσεις -ανεξάρτητα από το αν στην πράξη δεν θα το αξιοποιήσουν μάλλον ποτέ. Αυτοί είναι που θα απευθυνθούν στην Delta 4x4, η οποία εξειδικεύεται σε τέτοιου είδους μετατροπές. Ακόμα και για μοντέλα όπως το Tesla Model 3.

Η αρχή γίνεται με την αύξηση της απόσταση από το έδαφος κατά 80 χιλιοστά, ενώ από κει και πέρα υπάρχουν φουσκωμένα φτερά, ειδικά λάστιχα της Mickey Thompson, συνολικά 10(!) πρόσθετοι προβολείς, bull bar και σχάρα οροφής, προστασία για το κάτω μέρος του αμαξώματος, αλλά και σνόρκελ.

Προκειμένου ο θηριώδης V12 των 6.749 κυβικών και των 571 ίππων να αναπνέει και να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα ακόμα και όταν η σπέσιαλ αυτή Cullinan περνά μέσα από νερό αρκετού βάθους.

Φυσικά όλα αυτά έχουν και το ανάλογο κόστος, που για το αυτοκίνητο των φωτογραφιών που είναι το φουλ εξτρά μια και έχει ακόμα και σκηνή οροφής, φτάνει τις 150.000 ευρώ. Όσο ένα διαμέρισμα όπως λέει χαρακτηριστικά και η ίδια η Delta 4x4.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ