ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: H Technica είναι σχεδόν το κύκνειο άσμα της Lamborghini Huracan

Αυτοκίνητο: H Technica είναι σχεδόν το κύκνειο άσμα της Lamborghini Huracan
Η Lamborghini συνηθίζει όταν τα μοντέλα της τείνουν προς το τέλος τους να παρουσιάζει ειδικές εκδόσεις τους, που ενίοτε είναι και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες

Η Lamborghini συνηθίζει όταν τα μοντέλα της τείνουν προς το τέλος τους να παρουσιάζει ειδικές εκδόσεις τους, που ενίοτε είναι και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

Έτσι μετά τις σπέσιαλ Aventador παρουσιάζει και μια σπέσιαλ Huracan, την Techica, θυμίζοντας και την αντίστοιχη Gallardo που από πολλούς θεωρείται η top εκδοχή της.

Η Technica διαφοροποιείται οπτικά από τις στάνταρ Huracan χάρη στην διαφοροποιημένο εμπρός της μέρος και τις επεμβάσεις που έχουν γίνει για χάρη της αεροδυναμικής (π.χ. υπάρχει νέο κάλυμμα δαπέδου), που σύμφωνα με τους μηχανικούς της Lamborghini έχει βελτιωθεί κατά 20%.

Οι επεμβάσεις αυτές έχουν προσθέσει 60 χιλιοστά στο μήκος της, ενώ χαρακτηριστικές είναι και οι εξαγωνικές απολήξεις των εξατμίσεών της, καθώς και το κάθετο πίσω παράθυρο που καλυτερεύει την ορατότητα.

Ο V10 των 5.200 είναι ανάλογος με αυτόν που κινεί την πιο σκληροπυρηνική STO. Έτσι αποδίδει 640 ίππους και 565 Νm, κινεί τους πίσω τροχούς και εξασφαλίζει ένα 0-100 χλμ./ ώρα σε 3,2 δεύτερα.

Η νέα Lamborghini Huracan Technica θα είναι διαθέσιμη προς το τέλος της χρονιάς και θα είναι ελαφρώς πιο φτηνή σε σχέση με την STΟ, κάτι που σημαίνει πως στην Κεντρική Ευρώπη θα κοστίζει περί τις 250.000 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ