ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Hyundai i30 N αποκτά και ειδική έκδοση, την Drive-N

Το Hyundai i30 N αποκτά και ειδική έκδοση, την Drive-N
Το Hyundai i30 N αποκτά ειδική έκδοση, την Drive-N

Τα γρήγορα Hyundai, αυτά με τον κωδικό Ν, έχουν ήδη καθιερωθεί στις κατηγορίες τους και αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για το i30 N. Αυτό που άνοιξε το δρόμο, έχει περάσει ήδη στη δεύτερη γενιά του και πλέον αποκτά και μια ειδική έκδοση. Ως είθισται στην κατηγορία.

Η οποία ονομάζεται Drive-N και θα είναι διαθέσιμη σε μόλις 800 μονάδες. Από αυτές η μερίδα του λέοντος, δηλαδή τα 620 αυτοκίνητα, προορίζονται για την Ευρώπη.

Η Drive-N δεν έχει αλλαγές στα μηχανικά της μέρη σε σχέση με τα στάνταρ i30 N, ενώ θα είναι διαθέσιμη και σε δύο νέα χρώματα αμαξώματος, τα Phantom Black και το Serenity White Pearl. Που συνδυάζονται με ματ ζάντες 19 ιντσών στο χρώμα του μπρούντζου.

Από κει και πέρα υπάρχουν κόκκινες και μπρονζέ λεπτομέρειες στο αμάξωμα, ενώ στα φτερά αναγράφονται ου συντεταγμένες της πίστας του Nürburgring στην οποία εδρεύει το τμήμα Έρευνας και Εξέλιξης της Hyundai.

Από το εσωτερικό δεν θα μπορούσε να λείπει η πινακίδα που αποκαλύπτει το περιορισμένο ύψος παραγωγής αλλά ούτε και οι κόκκινες ραφές μαζί με τις κόκκινες ζώνες. Τα καθίσματα είναι μπάκετ με επένδυση αλκαντάρα, ενώ επενδεδυμένα με δέρμα είναι τόσο το τιμόνι όσο και ο επιλογέας.

Το Hyundai i30 N Drive-N δεν θα είναι διαθέσιμο ως Fastback, ενώ η τιμή του θα είναι ελαφρώς υψηλότερη σε σχέση με τις κανονικές εκδόσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ