ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτό είναι το The Flip, το αυτοκίνητο των Mercedes-AMG και Will.I.Am

Αυτό είναι το The Flip, το αυτοκίνητο των Mercedes-AMG και Will.I.Am
The Flip, το αυτοκίνητο των Mercedes-AMG και Will.I.Am

O William Adams, πιο γνωστός ως Will.I.Am, είναι γνωστός καλλιτέχνης, έχει δημιουργήσει το ίδρυμα i.am/Angel Foundation και έχει και στο παρελθόν συνεργαστεί με τη Mercedes.

Η καινούργια του συνεργασία είναι ένα ενδιαφέρον κουπέ, το οποίο ονομάζεται The Flip και έχει μάσκα που παραπέμπει στη G-Class αλλά και ένα νέο σήμα στο οποίο το αστέρι της Mercedes έχει ενσωματωθεί στο πρόσωπο ενός αρκούδου.

Το δεύτερο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας από το οποίο έχει αντληθεί έμπνευση για το The Flip είναι η SLS, με τις πόρτες αλλά φτερά γλάρου, παρόλο που οι τελευταίες δεν έχουν υιοθετηθεί και εδώ. Αντιθέτως έχουν χρησιμοποιηθεί πόρτες που ανοίγουν με αντίθετη φορά από αυτήν της κίνησης -για αυτό λέγονται και suicide doors.

Και όταν ανοίγουν αποκαλύπτουν ένα κατάλευκο εσωτερικό με καθίσματα με έντονη διαμόρφωση.

Άλλα χαρακτηριστικά του The Flip είναι το μεγάλο καπό με το έντονο ανάγλυφο που χαρακτηρίζει και το προφίλ, ενώ η βάση του είναι η AMG GT 4-Door Coupe και μάλιστα στην plug-in υβριδική εκδοχή του. Την 63 S E-Performance με τους 843 ίππους και τα 900 Nm.

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το The Flip -θα υπάρχει και ένα ντοκιμαντέρ 6 επεισοδίων που θα προβληθεί στο Φεστιβάλ των Καννών καθώς και μια σειρά ρούχων και αξεσουάρ- θα διατεθούν στο ίδρυμα του Will.I.Am που προαναφέραμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ