ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πόσο λέτε ότι κοστίζει το νέο Ford Ranger Raptor των 288 ίππων;

Πόσο λέτε ότι κοστίζει το νέο Ford Ranger Raptor των 288 ίππων;
To Ford Ranger Raptor

Ένα ημιφορτηγό με ισχύ αντίστοιχη ενός σπορ μοντέλου δεν είναι ένα συνηθισμένος συνδυασμός και λογικά και αναμενόμενα το Ford Ranger Raptor που τον καλύπτει έχει το δικό του φανατικό κοινό.

Aναμένεται να διευρυνθεί στη νέα του γενιά, μιας και η γκάμα του, εκτός από το γνωστό diesel των 2.000 κυβικών που θα είναι διαθέσιμος στην πορεία, περιλαμβάνει και τον V6 EcoBoost των 3.000 κυβικών της Ford, ο οποίος εδώ αποδίδει 288 ίππους και 491 Nm.

Και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων καθώς και με τετρακίνηση με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κιβώτιο μεταφοράς και μπλοκέ διαφορικά μπροστά και πίσω. Από κει και πέρα τα συνολικά εφτά προγράμματα οδήγησης και η αναβαθμισμένη ανάρτηση επιτρέπουν στο Ranger να κινείται γρήγορα και με άνεση σχεδόν σε κάθε τερέν.

Την άνεση των επιβατών εξασφαλίζει πάντως και το προσεγμένο εσωτερικό με τον πλήρη εξοπλισμό και τη ψηφιακή διάσταση μιας και υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,4 ιντσών και μια οθόνη αφής με διαγώνιο 12,0 ιντσών στην κεντρική κονσόλα για το σύστημα infotainment SYNC4A.

Όσο για την τιμή του το νέο Ford Ranger Raptor ξεκινά από τις 69.630 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ