ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: H Rolls Royce ανανέωσε τη Phantom

Αυτοκίνητο: H Rolls Royce ανανέωσε τη Phantom

Η Rolls Royce μπορεί να ετοιμάζεται για τη μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση αλλά αυτό φυσικά και δεν την εμποδίζει να ανανεώνει τα υπάρχοντα μοντέλα αυτοκινήτων της.

Όπως για παράδειγμα τη ναυαρχίδα της, τη Phantom, η οποία φυσικά και δεν άλλαξε ριζικά -κάτι τέτοιο άλλωστε δεν θα το ήθελαν και όσοι την αγοράζουν- αλλά στα σημεία δείχνει πιο σύγχρονη. Και ακόμα πιο πολυτελής.

Ένα από αυτά τα σημεία είναι η μάσκα της, η Pantheon Grille που πλέον έχει εναρμονιστεί με αυτήν της Ghost και φωτίζεται, ενώ ενσωματώνει και μια απαστράπτουσα μπάρα που αποτελεί την οπτική συνέχεια των LED φώτων ημέρας.

Ταυτόχρονα οι μπάρες της είναι πιο σκούρες, ενώ καινούργια σχεδίαση και πιο… λάμψη έχουν και οι προβολείς, ενώ οι νέες προαιρετικές ζάντες θυμίζουν (ελαφρώς…) τα πρώτα αυτοκίνητα των αρχών του προηγούμενου αιώνα.

Το εσωτερικό δεν χρειαζόταν κάποια ανανέωση, ενώ η βρετανική εταιρεία κάνει ένα βήμα προς τη βιωσιμότητα, μιας και δίνει την επιλογή επένδυσης από ύφασμα κατασκευασμένο από ίνες μπαμπού και όχι από δέρμα για τα καθίσματα.

Ο κινητήρας της ανανεωμένης Phantom είναι ο V12 της ΒΜW και πλέον η ναυαρχίδα της Rolls Royce είναι το μόνο μοντέλο στο οποίο διατίθεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ