ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: Η Mercedes-Maybach Haute Voiture είναι η επιτομή της πολυτέλειας

Αυτοκίνητο: Η Mercedes-Maybach Haute Voiture είναι η επιτομή της πολυτέλειας

Η Mercedes είναι αποφασισμένη να τοποθετήσει τις εκδόσεις Maybach των μοντέλων της απέναντι στις Rolls Royce και τις Bentley και ενδεικτικό για αυτό είναι το πρωτότυπο Mercedes-Maybach Haute Voiture.

Το οποίο στην ουσία προλογίζει μια σπέσιαλ και ακόμα πιο πολυτελή Maybach, εμπνευσμένη από την υψηλή ραπτική. Κάτι που διαφαίνεται και στην επωνυμία της, μιας και το Haute Voiture προέρχεται από το Haute Couture.

Έτσι διαθέτει μια πολύ chic διχρωμία στο αμάξωμα συνδυάζοντας το σκούρο μπλε και το ροζ, ενώ διχρωμία υπάρχει και στο εσωτερικό όπου κατά κανόνα ένα τέτοιο μοντέλο κλέβει τις εντυπώσεις.

Εδώ λοιπόν συνδυάζεται και πάλι το μπλε με το μπεζ, ενώ οι λεπτομέρειες -μεταξύ αυτών και το περίγραμμα της οθόνης του συστήματος infotainment- είναι στο χρώμα του ροζ χρυσού. Το δέρμα καλύπτει τα πάντα, ακόμα και το ειδικό για το συγκεκριμένο μοντέλο σετ αποσκευών.

Στους πίσω επιβάτες δε θα λείψει τίποτα και φυσικά όπως επιβάλλεται σε λιμουζίνες αυτής της κατηγορίας και τιμής υπάρχει και ειδικός χώρος -φυσικά στο χρώμα του ροζ χρυσού- για ένα μπουκάλι σαμπάνιας και τα κατάλληλα ποτήρια.

Με όλα αυτά ο κινητήρας που θα υπάρχει κάτω από το καπό παίζει δευτερεύοντα ρόλο αλλά μάλλον θα είναι ο V12 της μάρκας, ενώ η τιμή θα είναι σημαντικά αυξημένη σε σχέση με τις στάνταρ Mercedes-Maybach S-Class.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ