Η Pagani θα παρουσιάσει το νέο της μοντέλο στις 12 Σεπτεμβρίου
Η Pagani είναι μεν μια μικρή εταιρεία αλλά τα μόλις δύο μοντέλα που έχει παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της ύπαρξής της, η Zonda και η Huayra, συγκαταλέγονται στα πιο εμβληματικά hypercars αυτού του κόσμου.
Όπως δείχνουν τα πράγματα πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και για την δεύτερη, με το νέο μοντέλο, που προς το παρόν ονομάζεται C10, να παρουσιάζεται επίσημα, όπως ανακοίνωσε η ιταλική μάρκα, στα 12 Σεπτεμβρίου. Στο Μιλάνο.

Όπως φαίνεται από την teaser εικόνα της το σχήμα της αναμένεται εντυπωσιακό, ενώ θα κινείται όπως και οι προηγούμενες γενιές από τον V12 των 6.000 κυβικών. Αυτό αυτόματο σημαίνει πως θα διατηρηθούν και οι χαρακτηριστικές εξαγωγές που θυμίζουν πολυβόλο αεροσκάφους.

ΚΟΣΜΟΣ
ΕΕ σε Τραμπ: «Κυριαρχικό δικαίωμα» ο ψηφιακός φόρος – Προειδοποιεί για άμεση αντίδραση
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
Σε απάντηση της επίθεσης κατά εμπορικού πλοίου τα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν
23:52
ΚΟΣΜΟΣ
Βενεζουέλα: Η καταστροφή προκαλεί ρωγμές και στην κυβέρνηση- Ο ρόλος των ΗΠΑ και η θέση της Προέδρου
23:51
ΚΟΣΜΟΣ
Τουρκία: Συνελήφθη ακαδημαϊκός σε επιχειρήσεις πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα
23:41
ΚΟΣΜΟΣ