ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: H Ferrari SF90 θα αποκτήσει μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση VS

Αυτοκίνητο: H Ferrari SF90 θα αποκτήσει μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση VS

H SF90, η πρώτη υβριδική Ferrari «μαζικής» παραγωγής εντυπωσιάζει με την εμφάνιση, την απόδοση και τις επιδόσεις της, αλλά δεν εμποδίζει τους μηχανικούς της διάσημης ιταλικής εταιρείας να εξελίσσουν και μια ακόμα πιο δυναμική έκδοσή της.

Που με βάση την παράδοση της μάρκας θα ονομάζεται Versione Speciale (VS), βρίσκεται ακόμα σε φάση εξέλιξης και θα παρουσιαστεί σαφώς πριν την ανανέωση του μοντέλου που προσδιορίζεται για κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

Η Ferrari SF90 VS θα έχει (ακόμα) πιο επιθετική εμφάνιση με διαφοροποιημένο εμπρός μέρος με μεγαλύτερο Splitter και εμπρός καπό με άλλες εισαγωγές αέρα. Επίσης στο πίσω μέρος θα υπάρχει και άλλο σπόιλερ.

Κάποιες αλλαγές θα γίνουν και στο υβριδικό σύστημα πρόωσης γύρω από τον V8 των 4.000 κυβικών με τα διπλά turbo, με την απόδοσή του να… στρογγυλοποείται στους 1.000 ίππους από τους 986 της στάνταρ έκδοσης.

Φυσικά εκτός από την απόδοση του συστήματος πρόωσης ανοδικά θα κινηθεί και η τιμή της SF90 VS, ενώ στην πορεία θα ακολουθήσει και η ανοιχτή έκδοση, η Spider VS.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ