ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: Κάτω από αυτό το Nissan Navara κρύβεται ένα GT-R

Αυτοκίνητο: Κάτω από αυτό το Nissan Navara κρύβεται ένα GT-R

Το Nissan Navara είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα ημιφορτηγά παγκοσμίως -και στη χώρα μας- αλλά αυτό των φωτογραφιών μας είναι λόγο διαφορετικό.

Και αυτό γιατί δεν προορίζεται για επαγγελματικές μεταφορές αλλά για επαγγελματικό drift και έτσι η εμφάνισή του είναι αρκετά διαφορετική. Με φουσκωμένα φτέρα και με μια εμπρός αεροτομή που κατεβαίνει πολύ χαμηλά.

Επιπρόσθετα υπάρχουν και δύο πίσω σπόιλερ, ενώ από κει και πέρα έχουν γίνει αλλαγές τόσο στην ανάρτηση όσο και στα φρένα.

Η πιο σημαντική διαφορά σε σχέση με όλα τα άλλα Navara που κυκλοφορούν στους δρόμους αυτού του κόσμου είναι ο κινητήρας του. Που φυσικά δεν είναι κάποιος από αυτούς με τους οποίους διατίθεται σε κάποια αγορά του κόσμου αλλά ο bi-turbo V6 του Godzilla.

Του θρυλικού και αειθαλούς GT-R, ο οποίος για την περίσταση έχει ανάβει στα 4.100 κυβικά, με αποτέλεσμα η απόδοσή του να φτάνει τους εντυπωσιακούς 1.000 ίππους. Οι οποίοι καταλήγουν σε όλους τους τροχούς μέσω ενός αναβαθμισμένου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη της Dodson Motorsport.

Από το GT-R προέρχεται και το τιμόνι, τα μπάκετ καθίσματα είναι της Recaro, ενώ η τιμή του Navara μετά τη μετατροπή, στην οποία περιλαμβάνεται και ένα ηχοσύστημα της Kenwood, ξεπερνά τις 250.000 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ