ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: Η Mercedes παρουσίασε καμουφλαρισμένη την AMG C 63 E στο Goodwood

Αυτοκίνητο: Η Mercedes παρουσίασε καμουφλαρισμένη την AMG C 63 E στο Goodwood

Η Mercedes έχει παρουσιάσει επίσημα την AMG C 43 αλλά αυτή που ενδιαφέρει ακόμα περισσότερο είναι η κορυφαία εκδοχή της, η C 63 E. Η οποία έκανε μια αθόρυβη εμφάνιση στο Goodwood και το φεστιβάλ ταχύτητάς του.

Φυσικά καμουφλαρισμένη αλλά με τα οπτικά χαρακτηριστικά της, όπως το πιο φαρδύ αμάξωμα και οι πιο επιθετικοί προφυλακτήρες με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα να μη μπορούν να κρυφτούν. Κάτι που ισχύει και για τους μεγάλους δίσκους των φρένων της αλλά και τις τετραπλές, τετραγωνισμένες απολήξεις της εξάτμισής της.

Κάτω από το καπό δεν θα υπάρχει ο V8 των 4.000 κυβικών της προκατόχου του αλλά ο αναβαθμισμένος τετρακύλινδρος turbo υψηλών επιδόσεων των 2.000 κυβικών της μάρκας που θα συνδυάζεται με ένα plug-in υβριδικό σύστημα πρόωσης που θα αποδίδει συνδυαστικά 680 ίππους.

Οι 470 ίπποι θα προέρχονται από τον τετρακύλινδρο turbo και οι 204 από τον ηλεκτροκινητήρα που θα βρίσκεται στον πίσω άξονα και θα εξασφαλίζει και την τετρακίνηση, ενώ η συνολική ισχύς θα είναι αυξημένη κατά 170 ίππους σε σχέση με την προηγούμενη C 63.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ