ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Brabus φτάνει το ηλεκτρικό Smart #1 στους 430 ίππους

Η Brabus φτάνει το ηλεκτρικό Smart #1 στους 430 ίππους

Η καινούργια σελίδα για τη Smart έχει ανοίξει εδώ και μερικούς μήνες, μιας και πλέον ανήκει στην κοινοπραξία της Mercedes με τη κινεζική Geely και η νέα της γκάμα εγκαινιάστηκε με ένα SUV, το #1.

Το οποίο κάθε άλλο παρά μικρό είναι μιας και το μήκος του ξεπερνά σαφώς τα 4,00 μέτρα και βεβαίως είναι ηλεκτρικό. Με 272 ίππους οι οποίοι ακούγονται πολλοί.

Για κάποιους όμως δεν θα είναι αρκετοί και έτσι η Brabus, η γνωστή εταιρεία βελτιώσεων που έχει ειδίκευση στα μοντέλα της Mercedes, εξέλιξε μια ακόμα πιο ισχυρή έκδοση του #1. Την οποία θα παρουσιάσει επίσημα στις 26 Αυγούστου στην Κίνα, ενώ τις πρώτες φωτογραφίες της μπορείτε ήδη να τις δείτε.

Το Brabus Smart #1 λοιπόν θα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες, οπότε θα είναι τετρακίνητο, που θα αποδίδουν συνδυαστικά από 406 έως και 434 ίππους.

Η ομολογουμένως μεγάλη αύξηση της ισχύος θα συνδυάζεται με αναβαθμισμένη ανάρτηση και φρένα, ενώ φυσικά θα υπάρχουν και οπτικές διαφοροποιήσεις, τόσο εντός όσο εκτός. Προκειμένου και να το διαφοροποιούν από τις απλές εκδόσεις αλλά και να του εξασφαλίζουν μια πιο σπορ παρουσία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ