ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: Το εσωτερικό της νέας Mercedes EQE SUV είναι πολυτελέστατο

Αυτοκίνητο: Το εσωτερικό της νέας Mercedes EQE SUV είναι πολυτελέστατο

Η Mercedes εμπλουτίζει συνεχώς τη γκάμα των ηλεκτρικών της και αυτό που θα ακολουθήσει στο άμεσο μέλλον, πιο συγκεκριμένα στις 26 Οκτωβρίου, είναι η EQE SUV.

Η οποία, όπως λέει και το όνομά της, θα έχει πολλά κοινά με τη λιμουζίνα EQE. Με την οποία στην ουσία θα μοιράζεται και το εσωτερικό της. Το οποίο η Mercedes, ως teaser, το αποκάλυψε ήδη στην τελική του μορφή.

Στις φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε απεικονίζεται η έκδοση με την MBUX Hyperscreen που κατά πάσα πιθανότητα θα περιλαμβάνεται στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Σε ότι αφορά το διάκοσμο θα υπάρχουν συνολικά πέντε επιλογές χρωματικών συνδυασμών, στα πλαίσια της εξατομίκευσης. Ταυτόχρονα θα είναι διαθέσιμο και έναν καινούργιο υβριδικό υλικό που η γερμανική εταιρεία χαρακτηρίζει ως «υβριδικό, που συνδυάζεται τη ζεστασιά του ξύλου με το τεχνοκρατικό στυλ του αλουμινίου».

Συγγένεια μεταξύ των EQE και EQE SUV θα υπάρχει και στο σύστημα πρόωσης, καθώς και στη δεύτερη η μπαταρία θα είναι των 90 kWh. Και εδώ η βασική έκδοση θα είναι πισωκίνητη με 288 ίππους, ενώ θα υπάρχει τόσο μια τετρακίνητη όσο και δύο AMG.

Οι EQE SUV 43 4MATIC και EQE 53 4MATIC+ με 470 και 620 ίππους αντίστοιχα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ