ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αλλαγή ελαστικών στα καταστήματα του δικτύου ViaLider, με την εγγύηση της Michelin

Αλλαγή ελαστικών στα καταστήματα του δικτύου ViaLider, με την εγγύηση της Michelin

Ένα από τα σπουδαιότερα ζητήματα ασφαλείας και λειτουργικότητας που αντιμετωπίζει κάθε οδηγός είναι η κατάσταση των ελαστικών του οχήματός του. Ένα ζήτημα που δεν χωρά αμέλεια, αλλά αντίθετα πρέπει να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα, αξιοπιστία, ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Ως εκ τούτου, αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά που ζητούν οι οδηγοί από τους επαγγελματίες που αναλαμβάνουν την αντικατάσταση των ελαστικών τους: Κορυφαία εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός, ποιοτικές υπηρεσίες και απόλυτη διαφάνεια.

Η Michelin, όμιλος – κολοσσός στον τομέα των ελαστικών σε παγκόσμιο επίπεδο, φροντίζει να διασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης για τους πελάτες της και για τον λόγο αυτό, έχει δημιουργήσει στην Ελλάδα το δίκτυο ViaLider. Πρόκειται για ένα δίκτυο 40 καταστημάτων μεταπώλησης ελαστικών σε όλη τη χώρα, που πληροί τα ποιοτικά κριτήρια που θέτει η εταιρεία σε κάθε της δραστηριότητα, γεγονός που σημαίνει ότι πρόκειται για το κορυφαίο δίκτυο στη χώρα. Έτσι, κάθε οδηγός σήμερα, έχει τη δυνατότητα να βρει εύκολα και άμεσα το κατάστημα ViaLider που βρίσκεται κοντά του και να προχωρήσει στην αντικατάσταση των ελαστικών του, με τη σιγουριά και την εγγύηση της Michelin.

Αρκεί να αναζητήσει το πλησιέστερο κατάστημα μέσα από την ιστοσελίδα του δικτύου ViaLider (δείτε εδώ), καθώς όλα τα καταστήματα του δικτύου ViaLider έχουν δραστηριότητα σε ελαστικά επιβατικών οχημάτων, SUV και ελαφρών φορτηγών. Επιπλέον όμως, κάποια από αυτά έχουν δραστηριότητα και σε ελαστικά φορτηγών οχημάτων και λεωφορείων, καλύπτοντας έτσι όλους τους τύπους των οχημάτων.

Ολοκληρωμένη εμπειρία που αναβαθμίζει την καθημερινότητα

Κάθε οδηγός που επισκέπτεται ένα από τα καταστήματα ViaLider ουσιαστικά βιώνει μία ολοκληρωμένη εμπειρία. Χωρίς να αισθάνεται ότι «χάνει τον χρόνο του», συνδυάζει την ποιοτικότερη εργασία στο αυτοκίνητό του με τη δική του ενημέρωση. Αυτό, διότι όλα τα καταστήματα ViaLider διαθέτουν φιλόξενο και άνετο περιβάλλον, όπου ο πελάτης έχει την ευκαιρία, όχι μόνο να επιλέξει μεταξύ μιας μεγάλης γκάμας ποιοτικών προϊόντων, αλλά και να ενημερωθεί εις βάθος από τους ειδικούς που βρίσκονται εκεί, ακριβώς για τον σκοπό αυτό: Επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση αξιοποιούν τον χρόνο για την πληρέστερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Με τον τρόπο αυτό, ο οδηγός που επιλέγει το δίκτυο ViaLider γνωρίζει από τη μία ότι το όχημά του θα αντιμετωπιστεί με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο και από την άλλη ο ίδιος θα ενημερωθεί τόσο για όλες τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, αναλυτικά και λεπτομερώς, όσο και για όσα τον απασχολούν σε σχέση με το όχημά του.

Αντικατάσταση ελαστικών με την εγγύηση της Michelin

Από εκεί και πέρα όμως, αντικειμενικά κριτήρια διασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν τα καταστήματα του δικτύου ViaLider και μετατρέπονται σε συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα υπόλοιπα σημεία πώλησης ελαστικών. Πρόκειται δηλαδή για καταστήματα τα οποία έχουν λάβει πιστοποίηση από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποιήσεων TUV Austria Hellas ως προς την τεχνική τους κατάρτιση, τον επαγγελματισμό και τη διαφάνεια τους απέναντι στον καταναλωτή – τρεις τομείς εξέχουσας σημασίας για κάθε οδηγό που θέλει να εμπιστεύεται αυτόν που φροντίζει το όχημά του. Επιπλέον, όλα τα καταστήματα ViaLider είναι πιστοποιημένα από τη Michelin, ως προς την τήρηση αυστηρών ποιοτικών πρότυπων, με βάση τα οποία θεωρεί ο όμιλος Michelin ότι πρέπει να λειτουργεί ένα σημείο πώλησης ελαστικών. Για τον σκοπό αυτό εξάλλου, η εταιρεία προσφέρει πλήρη, διαρκή υποστήριξη στα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, με συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση πάνω στις νεότερες τεχνικές πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, ενισχύοντας έτσι την προστιθέμενη αξία που απολαμβάνουν οι καταναλωτές.

Όπως είναι εμφανές, οι προαναφερθείσες ενέργειες διασφαλίζουν πως τα καταστήματα του ViaLider αποτελούν εγγύηση εξυπηρέτησης με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και σεβασμό στον πελάτη, παρέχοντας την υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτηση που μπορεί να λάβει ένας καταναλωτής σε ένα κατάστημα πώλησης ελαστικών. Η Michelin άλλωστε δημιούργησε το δίκτυο ViaLider στην Ελλάδα το 2018, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πρακτική του Ομίλου διεθνώς, καθώς αντίστοιχα δίκτυα δημιουργούνται από το 1996 που έγινε η επίσημη «πρώτη» στην Ισπανία.

Σήμερα, οι καταναλωτές που εμπιστεύονται τη Michelin στην Ελλάδα έχουν πλέον και τα καταστήματα που εμπιστεύονται με τον ίδιο τρόπο, τα καταστήματα του δικτύου ViaLider. Με κορυφαίους ειδικούς, με κοινή αποστολή να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό όσο και στους επαγγελματίες οδηγούς, τα μέλη του δικτύου ViaLider, είναι οι κορυφαίοι μεταπωλητές ελαστικών σε όλη τη χώρα. Αυτή η ομάδα που μοιράζεται κοινές αξίες για την κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών, τον επαγγελματισμό, τις ποιοτικές υπηρεσίες και την απόλυτη διαφάνεια είναι η ομάδα που εμπιστεύεται η Michelin, είναι η ομάδα που εμπιστεύεται κάθε οδηγός.