Η Lamborghini υιοθετεί το turbo στη διάδοχο της Huracan
Ανανεώθηκε:
Τα σπορ μοντέλα της Lamborghini, η Huracan και η Aventador, κινούνται από ατμοσφαιρικά πολυκύλινδρα σύνολα. Από έναν V10 και έναν V12 αντίστοιχα, ενώ και οι δύο είναι σε φάση αντικατάστασης.
Το ερώτημα εδώ είναι ποιος θα είναι ο κινητήρας που θα αντικαταστήσει τους υπάρχοντες, λαμβάνοντας υπόψη και την ανάγκη για ολοένα και πιο χαμηλές εκπομπές ρύπων.
Στην περίπτωση της διαδόχου της Huracan αναμένεται να είναι ο V8 των 4.000 κυβικών, ο οποίος κινεί, μεταξύ άλλων μοντέλων του ομίλου Volkswagen και την Urus. To SUV της μάρκας.

Ο συγκεκριμένος κινητήρας έχει δύο turbo, αλλά για τη διάδοχο της Huracan οι μηχανικοί της θρυλικής μάρκας θα ρυθμίσουν έτσι τους υπερσυμπιεστές ώστε να «μπαίνουν» πάνω από τις 7.000 σ.α.λ. και να είναι ενεργοί έως τις 10.000 σ.α.λ.
Με αυτόν τον τρόπο ο κινητήρας θα λειτουργεί ως ατμοσφαιρικός, ενώ πιο ψηλά θα εμφανίζει την ισχύ που περιμένει κανείς από ένα supercar.

Πρόστιμο σε Πολωνό υπουργό γιατί ενώ οδηγούσε δεν έδωσε προτεραιότητα σε πεζή
19:12
Υπεγράφη η σύμβαση του «Εθνικού Κέντρου Υποστήριξης Τροχαίου Υλικού» της ONEX στα Ναυπηγεία Ελευσίνας
19:07
Εντολή απέλασης Μπαγκλαντεσιανού που λειτουργούσε παράνομο τζαμί στην Αθήνα
18:58
Αργή η κίνηση στα σύνορα της Γάζας μετά την επαναλειτουργία από το Ισραήλ του περάσματος της Ράφα
18:49