ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η βασική Ford Mustang θα έχει ταμπλό με δύο ξεχωριστές οθόνες

Η βασική Ford Mustang θα έχει ταμπλό με δύο ξεχωριστές οθόνες
Η διαμόρφωση αυτή αντιστοιχεί στις πιο πλούσιες εκδόσεις του μοντέλου

Εξωτερικά η καινούργια γενιά της Ford Mustang δείχνει μια εξέλιξη της υπάρχουσας, ενώ οι αλλαγές είναι πολύ πιο μεγάλες στο εσωτερικό. Όπου οι πρώτες εικόνες που δημοσιεύθηκαν έδειχναν μια ενιαία οπτικά οθόνη, η οποία αποτελείται από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη αφής του συστήματος infotainment.

Η διαμόρφωση αυτή αντιστοιχεί στις πιο πλούσιες εκδόσεις του μοντέλου, ενώ στη βασική εκδοχή που δόθηκε στη δημοσιότητα η διάταξη είναι διαφορετική. Και αυτό γιατί αποτελείται από δύο ξεχωριστές οθόνες, που θυμίζουν, αν και ο προσανατολισμός είναι διαφορετικός, τη διάταξη της ηλεκτρικής Mustang Mach-E.

Γεγονός είναι πως η συγκεκριμένη διάταξη δεν δείχνει τόσο premium όσο η ενιαία, γεγονός που αποδεικνύει ότι και ο ψηφιακός εξοπλισμός από εδώ και στο εξής θα χρησιμοποιείται όλο και πιο πολύ προκειμένου να γίνεται ο διαχωρισμός των επιπέδων εξοπλισμού.

Πάντως και η βασική Mustang θα έχει στάνταρ τον ψηφιακό πίνακα οργάνων Fox Body, μια από τις απεικονίσεις του οποίου με τα κλασικά «αναλογικά» όργανα θα παραπέμπει άμεσα στα μοντέλα του pony car της δεκαετίας του ΄80.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ