ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Opel ανακαλύπτει πάλι τη σπορ πλευρά της

H Opel ανακαλύπτει πάλι τη σπορ πλευρά της

Η Opel επανάφερε στην επικαιρότητα τα αρχικά GSE που χαρακτήριζαν στο παρελθόν τις πιο σπορ εκδόσεις των μοντέλων της. Αυτή τη φορά, για όσους δίνουν σημασία στη σημειολογία, το e είναι μικρό αποτελώντας μια ένδειξη για την εξηλεκτρισμό.

Πράγματι έτσι είναι, μιας και το πρώτο Opel GSe της νέας γενιάς είναι το καινούργιο Astra στην κορυφαία plug-in υβριδική εκδοχή του. Η οποία κινείται από το γνωστό σύνολο της Stellantis, που έχει σαν βάση τον τετρακύλινδρο βενζίνης των 1.600 κυβικών.

Η συνδυαστική απόδοση φτάνει τους 225 ίππους και τα 360 Nm, ενώ σε σχέση με τις στάνταρ εκδόσεις αλλαγές υπάρχουν τόσο στην ανάρτηση -χαμηλωμένη κατά 10 χιλιοστά και με αμορτισέρ λαδιού Koni- όσο και στο σύστημα διεύθυνσης, καθώς και στο ESP.

Οπτικά το Astra GSE ξεχωρίζει από τις ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών και τα πάντα απαραίτητα λογότυπα, καθώς και από λεπτομέρειες όπως τα μικρά φτερά που ενώνουν τις εισαγωγές αέρα.

Το νέο plug-in υβριδικό Opel Astra GSe θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη του έτους ως hatchback και στέισον, ενώ έως τώρα δεν υπάρχουν ενδείξεις για την τιμή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ