ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: Η Mercedes ανανέωσε και τη B-Class

Αυτοκίνητο: Η Mercedes ανανέωσε και τη B-Class
Ταυτόχρονα με το facelift της A-Class η Mercedes προχώρησε και στην ανανέωση του πιο μικρού MPV της, της B-Class, ακολουθώντας και εδώ την ίδια λογική. Αυτή δηλαδή των μικρών παρεμβάσεων και αλλαγών

Ταυτόχρονα με το facelift της A-Class η Mercedes προχώρησε και στην ανανέωση του πιο μικρού MPV της, της B-Class, ακολουθώντας και εδώ την ίδια λογική. Αυτή δηλαδή των μικρών παρεμβάσεων και αλλαγών.

Έτσι η εμφάνιση της B-Class είναι πλέον λίγο πιο δυναμική χάρη στον επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και τη διαφοροποιημένη μάσκα, ενώ καινούργιοι είναι και οι LED προβολείς.

Αλλαγές έχουν γίνει και στα πίσω φώτα, ενώ πλέον είναι διαθέσιμες και νέας σχεδίασης ζάντες 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό αυτό που ξεχωρίζει είναι το νέας σχεδίασης τιμόνι και η απουσία του περιστροφικού διακόπτη επιλογής στην κεντρική κονσόλα, ενώ ως είθισται τον τελευταίο καιρό σε τέτοιου επιπέδου facelift έχει αναβαθμιστεί το σύστημα infotainment MBUX.

Όπως και στην Α-Class έτσι και στην B-Class όλοι οι κινητήρες βενζίνης είναι πλέον εφοδιασμένοι με ήπια υβριδική υποβοήθηση, ενώ η plug-in υβριδική Β 250e μπορεί πλέον να εξοπλιστεί και με on board φορτιστή 11,0 kW. Ταυτόχρονα ο ηλεκτροκινητήρας της αποδίδει πλέον 80 kW.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ