ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Alfa Romeo προχώρησε σε μια ανανέωση των Giulia και Stelvio

Η Alfa Romeo προχώρησε σε μια ανανέωση των Giulia και Stelvio
Οι νέες εκδοχές του μεγάλου σεντάν και του μεγάλου SUV διαθέτουν ανανεωμένο εμπρός μέρος, όπου ξεχωρίζουν οι νέοι «3+3», όπως τους ονομάζουν οι Ιταλοί, προβολείς που προέρχονται από την Tonale

Η Alfa Romeo προχώρησε στο facelift των δύο μεγάλων μοντέλων της, της Giulia και της Stelvio, που έχουν ήδη 7 και 6 χρόνια αντίστοιχα παρουσίας.

Οι νέες εκδοχές του μεγάλου σεντάν και του μεγάλου SUV διαθέτουν ανανεωμένο εμπρός μέρος, όπου ξεχωρίζουν οι νέοι «3+3», όπως τους ονομάζουν οι Ιταλοί, προβολείς που προέρχονται από την Tonale. Και είναι εμπνευσμένοι από το ένδοξο παρελθόν της μάρκας.

Στο εσωτερικό ο πίνακας οργάνων έχει διατηρήσει μεν το σχήμα του, που επίσης παραπέμπει στην παράδοση της μάρκας, αλλά πλέον είναι πλήρως ψηφιακός με οθόνη TFT 12,3 ιντσών και τρεις βασικές διαμορφώσεις τις Evolved, Relax και Heritage.

Από κει και πέρα οι υπηρεσίες Alfa Connect Services, με δυνατότητα αναβαθμίσεων και μέσω διαδικτύου (Over the Air), προσφέρουν λειτουργίες που επιτρέπουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου (φώτα, κλειδαριές, κατάσταση συστημάτων, κ.α.) από απόσταση μέσω smartphone.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει σύνολα βενζίνης και πετρελαίου με ισχύ από 160 έως και 280 ίππους, ενώ στάνταρ είναι το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων.

Κορυφαία έκδοση της γκάμας θα είναι πλέον η Competizione, που ξεχωρίζει από τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων, τις δερμάτινες επενδύσεις του σπορ εσωτερικού, την ενεργή ανάρτηση Alfa Active Suspension, αλλά και το ειδικό χρώμα Moon Light gray matt.

Οι πωλήσεις των ελαφρώς ανανεωμένων Alfa Romeo Giulia και Stelvio θα ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ