ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτό το κλασικό Jeep CJ είναι ηλεκτρικό

Αυτό το κλασικό Jeep CJ είναι ηλεκτρικό
Η απόδοσή του φτάνει τους 272 ίππους ενώ η μπαταρία των 50 kWh έχει πάρει τη θέση των πίσω καθισμάτων, με αποτέλεσμα το πρωτότυπο να είναι αυστηρά διθέσιο

Η μόδα των restomods είναι ισχυρή και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και έτσι η Jeep παρουσίασε στην έκθεση SEMA το πρωτότυπο CJ Surge.

Το οποίο όχι μόνο βασίζεται αλλά θυμίζει και οπτικά το κλασικό CJ της αμερικανικής εταιρείας, ενώ κάτω από το καπό υπάρχει ένα ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης που έχει προσαρμοστεί μέσω ειδικών βάσεων στο πλαίσιο τύπου σκάλας.

Η απόδοσή του φτάνει τους 272 ίππους ενώ η μπαταρία των 50 kWh έχει πάρει τη θέση των πίσω καθισμάτων, με αποτέλεσμα το πρωτότυπο να είναι αυστηρά διθέσιο.

Φυσικά είναι και τετρακίνητο, ενώ έχει διατηρηθεί και το κιβώτιο μεταφοράς, ενώ προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο ικανό πέρα από την άσφαλτο έχει άξονες Dana 44, αυξημένη απόσταση από το έδαφος, «εργάτη» και άλλα πολλά αξεσουάρ.

Το εσωτερικό είναι ρετρό σε ότι αφορά το ταμπλό και το διάκοσμο και σύγχρονο σε ότι αφορά τον εξοπλισμό αλλά και τα καθίσματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ