ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Ford Focus ST με το Track Pack γίνεται πιο σκληροπυρηνικό

Το Ford Focus ST με το Track Pack γίνεται πιο σκληροπυρηνικό
Ο κινητήρας είναι ο τετρακύλινδρος των 2.300 κυβικών που αποδίδει 280 ίππους και εξασφαλίζει ένα 0-100 χλμ./ ώρα σε 5,7 δεύτερα και μια τελική ταχύτητα 250 χλμ./ ώρα

Σε μια περίοδο όπου στους δρόμους, σε ότι αφορά τα πιο νέα μοντέλα, κυριαρχούν τα SUV και στην επικαιρότητα τα ηλεκτρικά τα κλασικά, καλά hot hatches γίνονται όλο και μια πιο σπάνια εικόνα.

Για αυτό η όποια προσπάθεια ενίσχυσής τους έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, ειδικά για όσους δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο fun to drive.

Ένα από τα πιο αξιόλογα σύγχρονα hot hatches είναι το Ford Focus ST, που πλέον είναι διαθέσιμο, ως hatchback και με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων και με το εργοστασιακό πακέτο Track Pack. Που μεταξύ άλλων έχει εξελιχθεί και στο διάσημο Nürburgring.

Το Track Pack περιλαμβάνει ρυθμιζόμενη ανάρτηση τύπου coilover της KW Automotive, πιο ελαφριές ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και ειδικά λάστιχα, αναβαθμισμένα φρένα με δαγκάνες της Brembo, καθώς και νέο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό.

Το πακέτο Track Pack διαφοροποιεί και οπτικά το Focus ST με τη μαύρη οροφή, τις μαύρες λεπτομέρειες τους αμαξώματός του και τις μαύρες ζάντες.

Ο κινητήρας είναι ο τετρακύλινδρος των 2.300 κυβικών που αποδίδει 280 ίππους και εξασφαλίζει ένα 0-100 χλμ./ ώρα σε 5,7 δεύτερα και μια τελική ταχύτητα 250 χλμ./ ώρα.

Στη χώρα μας το Focus ST πωλείται από 49.923 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ