ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Tο Hyundai Santa Fe πωλείται πλέον και στην Ελλάδα

Tο Hyundai Santa Fe πωλείται πλέον και στην Ελλάδα
Ξεχωρίζει καταρχήν με τη εμφάνισή του

Το Hyundai Santa Fe επέστρεψε στην τελευταία του γενιά στη χώρα μας και ξεχωρίζει καταρχήν με τη εμφάνισή του.

Οι σχεδιαστές της κορεατικής εταιρείας λοιπόν, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά το πλαίσιο 3ης γενιάς της μάρκας δημιούργησαν ένα χαρακτηριστικό σχήμα με μια εμφατική και μεγάλη μάσκα που συνδυάζεται με προβολείς σχήματος Τ.

Σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο είναι το εσωτερικό με μια οθόνη 10,25 ιντσών για το σύστημα infotainment στο πάνω μέρος της κονσόλας και έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών. Από κει και πέρα προσοχή έχει δοθεί στην ποιότητα κατασκευής και το φινίρισμα αλλά και την εργονομία, ενώ διαθέσιμες είναι δύο διαμορφώσεις.

Μια εξαθέσια με πιο πολυτελή διάσταση και ανεξάρτητα καθίσματα τύπου captains seat στη δεύτερη σειρά και μια πιο πρακτική επταθέσια.

Δύο είναι και τα διαθέσιμα συστήματα πρόωσης, ενώ σε κάθε περίπτωση ο κινητήρας βενζίνης είναι ο 1.6 T-GDi και το κιβώτιο αυτόματο 6 σχέσεων.

Στην περίπτωση του full hybrid συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 44,2 kW, με αποτέλεσμα η συνδυαστική απόδοση να φτάνει τους 230 ίππους και τα 350 Nm. Η κίνηση μεταδίδεται είτε σε δύο είτε σε όλους τους τροχούς. Αντίθετα αποκλειστικά τετρακίνητη -το σύστημα μετάδοσης είναι ιδιαίτερα εξελιγμένο- είναι η plug-in υβριδική έκδοση των 265 ίππων και των 350 Nm.

Οι τιμές του νέου Hyundai Santa Fe που όπως προαναφέραμε είναι άμεσα διαθέσιμο ξεκινούν από 50.990 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ