ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Mercedes- Benz πέρα από τη στεριά δραστηριοποιείται σε θάλασσα και ουρανό

H Mercedes- Benz πέρα από τη στεριά δραστηριοποιείται σε θάλασσα και ουρανό

Από όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, ανεξάρτητα από το αν χαρακτηρίζονται ως σπορ ή premium ή κάπως αλλιώς, η Mercedes είναι αυτή που έχει το μεγαλύτερος εύρος δραστηριοτήτων. Και αυτό δεν αφορά μόνο την εμπλοκή της με τα επαγγελματικά οχήματα, φορτηγά κάθε μεγέθους, λεωφορεία και από του χρόνου και πικ- απ, αλλά και την ενασχόλησή της με οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς. Σε στεριά, θάλασσα και ουρανό.

Τελευταία ενασχόληση του ειδικού τμήματός της Mercedes Benz Style, που συνεργάζεται με εξειδικευμένες στον κλάδο τους εταιρείες με αντίστοιχο προφίλ, είναι το γιότ Arrow 460-Granturismo της Silver Arrows Marine, μήκους 14 και κάτι μέτρων, με κλασικές αυτοκινητικές αναλογίες, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 άτομα. Κινητήρες του δύο diesel Yanmar με συνολικά απόδοση 960 ίππων, οι οποίοι μπορούν να το κινήσουν μέχρι και με 40 κόμβους, που αντιστοιχούν σε 74 χλμ./ ώρα.

Για να δείξει μάλιστα την παρουσία της στα πολυτελή μέσα μετακίνησης η Mercedes γύρισε το βίντεο που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια, όπου εκτός από το Arrow 460- Granturismo πρωταγωνιστεί η ανοιχτή S-Class, το πρώτο υπερ-πολυτελές κάμπριο που παρουσίασε η μάρκα από το 1971, καθώς και ένα ελικόπτερο. Πρόκειται για το Airbus H145 Mercedes-Benz Style, τον εσωτερικό διάκοσμο του οποίου αλλά και τη δυνατότητα διαμόρφωσης του εσωτερικού του έχει επιμεληθεί και πάλι το τμήμα Mercedes- Benz Style, όπως άλλωστε είχε συμβεί και με τον προκάτοχό του, το EC145 Mercedes-Benz Style, που είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά το 2011.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ