ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Sony θα βάλει το Playstation και σε αυτοκίνητα

H Sony θα βάλει το Playstation και σε αυτοκίνητα
Eίναι κάτι που έχει κάνει ήδη η Tesla παρέχοντας προαιρετικά τη δυνατότητα παρακολούθησης σειρών του Netflix μέσα από το σύστημα infotainment των αυτοκινήτων της

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν θα φέρουν αλλαγές μόνο στον τρόπο μετακίνησής μας αλλά και στον εξοπλισμό που θα διαθέτουν τα μελλοντικά μοντέλα που θα αγοράζουμε.

Για παράδειγμα θα πρέπει να μπορούν με κάποιον τρόπο να «ψυχαγωγούν» οδηγό και επιβάτες για τον όποιο χρόνο απαιτείται για τη φόρτιση των μπαταριών τους.

Αυτό είναι κάτι που έχει κάνει ήδη η Tesla παρέχοντας προαιρετικά τη δυνατότητα παρακολούθησης σειρών του Netflix μέσα από το σύστημα infotainment των αυτοκινήτων της, επιλογής μουσικής από το Spotify και άλλες υπηρεσίες streaming καθώς και την ύπαρξη παιχνιδιών.

To παράδειγμα της Tesla σκοπεύει να ακολουθήσει η Sony, ενσωματώνοντας την παιχνιδομηχανή της, το γνωστό Playstation. Που με τι δυνατότητές του παρέχει όλα όσα προαναφέραμε.

Η μεγάλη ιαπωνική εταιρεία σκοπεύει να κάνει χρήση του Playstation τόσο στα αυτοκίνητα που θα κατασκευάσει σε συνεργασία με τη Honda όσο και στα μελλοντικά ηλεκτρικά της τελευταίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ