ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: Η παιδική Bugatti Baby II έχει τιμή κανονικού αυτοκινήτου και βάλε

Αυτοκίνητο: Η παιδική Bugatti Baby II έχει τιμή κανονικού αυτοκινήτου και βάλε
Η Baby II είναι βέβαια ηλεκτρική, με μπαταρία 2,8 kWh και ηλεκτροκινητήρα 10,0 kW που εξασφαλίζει μια τελική ταχύτητα 70 χλμ./ ώρα και η τιμή της φυσικά και δεν είναι χαμηλή

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των δώρων, ειδικά για τα παιδιά και έτσι όσες εταιρείες μπορούν παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις.

Σε αυτό η Bugatti δεν αποτελεί εξαίρεση και έτσι η δική της πρόταση για φέτος -η αρχή είχε γίνει το 2019- είναι η Bugatti Baby II. Πρόκειται για μια μίνι έκδοση της Type 35, που είναι ένα από τα πιο γνωστά αγωνιστικά της γαλλικής εταιρείας.

Η Baby II είναι βέβαια ηλεκτρική, με μπαταρία 2,8 kWh και ηλεκτροκινητήρα 10,0 kW που εξασφαλίζει μια τελική ταχύτητα 70 χλμ./ ώρα και η τιμή της φυσικά και δεν είναι χαμηλή.

Έτσι λοιπόν η βασική της έκδοση κοστίζει 35.000 ευρώ, όσο ένα καλό αυτοκίνητο για… ενήλικες δηλαδή, ενώ κατά την προσφιλή συνήθεια της Bugatti υπάρχει και μια ειδική έκδοση του παιδικού της μοντέλου.

Πρόκειται για την Carbon Edition, που όπως λέει και το όνομά της έχει ανθρακόνημα σε μεγάλες δόσεις και είναι εμπνευσμένη από την επίσης σπέσιαλ Mistral. Την τελευταία εκδοχή της Chiron, η κατοχή της οποίας αποτελεί προϋπόθεση για να αποκτήσει κανείς και την Carbon Edition των 85.000 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ