Αυτοκίνητο: Η Ford εξετάζει την επιστροφή της στη Φόρμουλα 1
Ανανεώθηκε:
Οι αλλαγές στους κανονισμούς κάνουν πιο εύκολη την είσοδο και άλλων εταιρειών στη Φόρμουλα 1. Πρώτη και καλύτερη η Audi που θα εμπλακεί από τη σαιζόν 2026 με τη Sauber, ενώ η Honda έχει ήδη εκδηλώσει το δικό της ενδιαφέρον για το ίδιο χρονικό διάστημα ενδεχόμενα και με δική της ομάδα.
Τελευταίος χρονικά ενδιαφερόμενος η Ford που έχει τη δική της μεγάλη ιστορία στην κορυφαία έκφραση του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η τελευταία της εμπλοκή χρονολογείται από το 2004 με την ομάδα της Jaguar και τους κινητήρες της Cosworth, ενώ τώρα φημολογείται η συνεργασία της με τη Red Bull.
Στους κινητήρες, μιας και από το 2026 η αυστριακή εταιρεία θα απεμπλακεί από τη Honda.

Στην πιθανή δραστηριοποίηση της Ford συνηγορεί η ήδη, έστω και έμμεση, συνεργασία της με τη Red Bull στο WRC μέσω της M Sport καθώς και τα τρία Γκραν Πρι στις ΗΠΑ και τα δύο ακόμα στον Καναδά και το Μεξικό.
Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας το Ισραήλ για νέες επιθέσεις στο Ιράν
23:59
Έλλειψη φαρμάκων αντιμετωπίζει το Ιράν - Τι λέει ο επικεφαλής της υπηρεσίας
23:50
Υποψήφιος στις γαλλικές προεδρικές εκλογές του 2027 ο Ζαν-Λικ Μελανσόν
23:45
Project Freedom: Επιχείρηση απελευθέρωσης των εγκλωβισμένων πλοίων από το Ορμούζ ανακοίνωσε ο Τραμπ
23:41