ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στο Genesis GV60 ο οδηγός εισέρχεται με αναγνώριση προσώπου

Στο Genesis GV60 ο οδηγός εισέρχεται με αναγνώριση προσώπου
Στο Genesis GV60 η είσοδος του οδηγού θα μπορεί να γίνει με τη βοήθεια ενός συστήματος που ονομάζεται Face Connect και όπως λέει εν μέρει και το όνομά του αναγνωρίζει το πρόσωπό του

Η Genesis είναι η μάρκα πολυτελείας της Hyundai και το GV60 είναι το πιο μικρό SUV της γκάμας της, το οποίο είναι και το πρώτο που θα έχει ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό υψηλής τεχνολογίας.

Πιο συγκεκριμένο στο Genesis GV60 η είσοδος του οδηγού θα μπορεί να γίνει με τη βοήθεια ενός συστήματος που ονομάζεται Face Connect και όπως λέει εν μέρει και το όνομά του αναγνωρίζει το πρόσωπό του.

Φυσικά θα πρέπει να γίνουν οι αρχικές ρυθμίσεις του συστήματος και μόλις αυτές ολοκληρωθούν ο οδηγός θα μπορεί να εισέρχεται στο SUV της Genesis αλλά και να ενεργοποιεί το σύστημα πρόωσης χωρίς τη χρήση κλειδιού και μόνο με την αναγνώριση του προσώπου του.

Σύμφωνα με την εταιρεία το σύστημα -αποτελείται από μια κάμερα στην κεντρική κολώνα που αναγνωρίζει το πρόσωπου και μια ένδειξη LED που πιστοποιεί ότι όλα είναι εντάξει- είναι απόλυτα ασφαλές.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο αλλά είναι δοκιμασμένη στα smartphones στα οποία χρησιμοποιείται εδώ και κάποια χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ