ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Bertone GB110 είναι ένα μυστηριώδες hypercar

Το Bertone GB110 είναι ένα μυστηριώδες hypercar
Η Bertone είναι από τα πιο διάσημα ιταλικά στούντιο και λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς παρουσίασε το GB110.

Η Bertone είναι από τα πιο διάσημα ιταλικά στούντιο και λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς παρουσίασε το GB110. Ένα εντυπωσιακό σε εμφάνιση hypercar με 1.000 ίππους και 1.100 Nm ροπής και έναν κινητήρα που σύμφωνα με τους Ιταλούς μπορεί να ανέβει μέχρι και τις 8.400 σ.α.λ.

Κατά τα άλλα όμως ο κινητήρας παραμένει ένα μυστήριο, καθώς η Bertone δεν ανακοινώνει λεπτομέρειες παρά μόνο πως θα καταναλώνει καύσιμο που προέρχεται από πλαστικά απορρίμματα. Τα οποία μετατρέπει σε καύσιμο η εταιρεία Select Fuel, χωρίς και πάλι να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία.

Από την άλλη η Bertone ανακοινώνει επιδόσεις, αναφέροντας πως το 0-100 χλμ./ ώρα ολοκληρώνεται σε 2,79 δεύτερα, το 0-200 χλμ./ ώρα σε 6,70, ενώ φτάνει από στάση τα 300 χλμ./ ώρα σε 14,0 δεύτερα. Όσο για την τελική της ταχύτητα φτάνει τα 380 χλμ./ ώρα.

Μυστικοπάθεια πάντως επικρατεί και για το πλαίσιο που σύμφωνα με τη Bertone προέρχεται «από έναν γερμανό κατασκευαστή», ενώ ο προγραμματισμός προβλέπει την κατασκευή 33 μονάδων. Σε άγνωστη προς το παρόν τιμή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ