ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Mansory Bentley Continental GT: Όταν το κιτς πωλείται πανάκριβα

Mansory Bentley Continental GT: Όταν το κιτς πωλείται πανάκριβα
Η εταιρεία βελτιώσεων Mansory δεν φημίζεται για τη διακριτικότητα των δημιουργιών της αλλά αυτή τη φορά μάλλον ξεπέρασε τον εαυτό της

Η εταιρεία βελτιώσεων Mansory δεν φημίζεται για τη διακριτικότητα των δημιουργιών της αλλά αυτή τη φορά μάλλον ξεπέρασε τον εαυτό της. Και αυτό γιατί η Bentley Continental GT που παρουσίασε είναι δίχρωμη. Όχι όμως όπως το έχουμε κατά νου.

Έτσι από την πλευρά του οδηγού είναι κίτρινη και από την πλευρά του συνοδηγού μαύρη, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά στοιχεία από ανθρακόνημα ειδικά σχεδιασμένα από τη Mansory.

To ίδιο χρωματικό μοτίβο επαναλαμβάνεται και στο εσωτερικό με το δέρμα να καλύπτει τα πάντα, ενώ δεν λείπει και το απαραίτητο ταμπελάκι στην κεντρική κονσόλα που επιβεβαιώνει πως η συγκεκριμένη Continental GT θα κατασκευαστεί μόλις μιας φορά. Ευτυχώς…

Η Mansory πάντως δεν διευκρινίζει αν ο κινητήρας είναι ο W12 των 6.000 κυβικών ή ο V8 των 4,0 λίτρων. Το βέβαιο είναι πως αποδίδει 740 ίππους και 1.020 Nm που εξασφαλίζουν ένα 0-100 χλμ./ ώρα σε 3,3 δεύτερα και μια τελική ταχύτητα 332 χλμ./ ώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ