ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η μάρκα που ίδρυσαν οι Honda και Sony ονομάζεται Afeela

Η μάρκα που ίδρυσαν οι Honda και Sony ονομάζεται Afeela
Η Afeela παρουσίασε και το πρώτο της μοντέλο. Ένα σεντάν με μήκος σχεδόν 5,0 μέτρων και πολύ σύγχρονη σχεδίαση, η οποία εμπλουτίζεται με ενδιαφέροντα στοιχεία.

Η συνεργασία των δύο μεγάλων ιαπωνικών εταιρειών, της Honda και της Sony, κάνει το επόμενο βήμα μιας και στη CES στο Λας Βέγκας ανακοίνωσαν πως η κοινή τους μάρκα θα ονομάζεται Afeela. Λέξη η οποία προέρχεται από το feel (αισθάνομαι) και με την επιλογή αυτή ο στόχος είναι να αναδειχθεί ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας.

Ταυτόχρονα η Afeela παρουσίασε και το πρώτο της μοντέλο. Ένα σεντάν με μήκος σχεδόν 5,0 μέτρων και πολύ σύγχρονη σχεδίαση, η οποία εμπλουτίζεται με ενδιαφέροντα στοιχεία. Όπως για παράδειγμα την οθόνη στη μάσκα, που βρίσκεται μεταξύ των προβολέων και στην οποία προβάλλεται είτε το λογότυπο της νεόκοπης μάρκας είτε διάφορα μηνύματα.

Στο εσωτερικό υπάρχουν πολλές οθόνες, θυμίζοντας και τη λογική του Honda e. Το παρόν δίνουν και τα τελευταία συστήματα διασύνδεσης και ψυχαγωγίας, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο από τη στιγμή που υπάρχει η Sony που είναι κορυφαία στο συγκεκριμένο τομέα.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το σύστημα πρόωσης παρά μόνο το ότι θα υπάρχουν δύο ηλεκτροκινητήρες που θα εξασφαλίζουν και την τετρακίνηση.

Οι επίσημες ανακοινώσεις για το πρώτο μοντέλο της Afeela αναμένονται το 2025 και η έναρξη της παραγωγής ένα χρόνο αργότερα. Οι προθέσεις πάντως της μάρκας είναι να προσθέσει στην πορεία και άλλα μοντέλα στη γκάμα της, μεταξύ των οποίων και ένα SUV.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ