ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: Το Range Rover Velar συνεχίζει ανανεωμένο

Αυτοκίνητο: Το Range Rover Velar συνεχίζει ανανεωμένο

Το Velar είναι από τα πιο δημοφιλή Range Rover και η Land Rover, από τη στιγμή που συμπλήρωσε κάποια χρόνια παρουσίας και προκειμένου να το διατηρήσει στην επικαιρότητα, προχώρησε σε μια ανανέωσή του.

Η οποία σε ότι αφορά την εικόνα του είναι περιορισμένη, μιας και υπάρχει μια νέα μάσκα που συνδυάζεται με προβολείς Pixel LED καθώς και με σύγχρονης σχεδίασης φώτα ημέρας.

Καινούργια είναι και τα πίσω φώτα, ενώ εδώ την εικόνα συμπληρώνει ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας.

Στο κομψό και πολυτελές εσωτερικό η πιο σημαντική διαφοροποίηση είναι η νέα οθόνη των 11,4 ιντσών του συστήματος infotainment Pivi Pro 7 που έχει επίσης αναβαθμιστεί. Όπως και οι δυνατότητες διασύνδεσης αλλά και τα συστήματα ασφαλείας.

Στη γκάμα των κινητήρων η αλλαγή που είναι άξια λόγου και αναφοράς είναι η μεγαλύτερη μπαταρία της plug-in υβριδικής έκδοσης P400e των 404 συνδυαστικών ίππων που αυξάνει την ηλεκτρική αυτονομία.

Από κει και πέρα υπάρχει η εισαγωγική P250 των 2.000 κυβικών και των 250 ίππων, ενώ ακολουθούν οι τρίλιτρες P340 και P400 που διαθέτουν και ήπια υβριδική υποβοήθηση και αποδίδουν, όπως λέει και η επωνυμία τους, 340 και 400 ίππους αντίστοιχα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ