ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τι το ιδιαίτερο θα έχει το ανανεωμένο VW Touareg;

Τι το ιδιαίτερο θα έχει το ανανεωμένο VW Touareg;

Η VW προετοιμάζει την ανανέωση του Touareg, του μεγάλου της SUV και ναυαρχίδας της γκάμας της και έτσι έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες ενός έντονα καμουφλαρισμένου πρωτότυπού του που δοκιμάζεται κάπου στη Λαπωνία.

Στα ιδιαίτερα γνωρίσματά του θα περιλαμβάνονται οι IQ.LIGHT HD-Matrix προβολείς, με τον καθένα από αυτούς να περιλαμβάνει συνολικά 19.200 micro-LED, ενώ αυτό που τονίζει ιδιαίτερα η γερμανική εταιρεία είναι το… φωτιζόμενο λογότυπό της στο πίσω μέρος του νέου Touareg.

Και αυτό γιατί είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιηθεί στην Ευρώπη, μια και πρόσφατα -συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο- επιτράπηκε η χρήση του και στη Γηραιά Ήπειρο.

Από κει και πέρα οι μηχανικοί της Volkswagen εξέλιξαν και άλλο τα δυναμικά χαρακτηριστικά του μεγάλου, πολυτελούς SUV, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις τόσο της στάνταρ ανάρτησης όσο και της πνευματικής και περιλαμβάνοντας στον εξοπλισμό και έναν αισθητήρα για τυχόν φορτίο οροφής.

Το οποίο, λόγω της θέσης του, επηρεάζει τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στο δρόμο.

Αλλαγές θα υπάρχουν και στο εσωτερικό, όπου κυριαρχεί οπτικά η μεγάλη κεντρική οθόνη των 15,0 ιντσών του εξελιγμένου συστήματος infotainment.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ