ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: Δεν της φαίνεται αλλά η AC Cobra GT Roadster είναι ολοκαίνουργια

Αυτοκίνητο: Δεν της φαίνεται αλλά η AC Cobra GT Roadster είναι ολοκαίνουργια
Κάτω από το μακρύ καπό υπάρχει ο V8 των 5.000 κυβικών της Ford που αποδίδει 663 ίππους και έχει να μετακινήσει λιγότερα από 1.500 κιλά

Υπάρχουν κάποια αυτοκίνητα με διαχρονικό σχήμα. Το οποίο δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να αλλάξει παρά μόνο να διαφοροποιηθεί στα σημεία προκειμένου να εκσυγχρονιστεί. Όσο βέβαια αυτό είναι δυνατόν.

Ένα από αυτά τα αυτοκίνητα είναι και η AC Cobra GT, η νέα γενιά της οποίας θα παρουσιαστεί επίσημα τον Απρίλιο αλλά οι επίσημες φωτογραφίες της ήδη κυκλοφόρησαν.

Από ότι βλέπουμε για να καταλάβει κανείς πως πρόκειται για ένα καινούργιο μοντέλο πρέπει να εστιάσει κατά κύριο λόγο στους προβολείς και στους πιο μεγάλους τροχούς, ενώ μια ακόμα ένδειξη είναι και οι καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος.

Οι απόλυτοι γνώστες των AC Cobra θα προσέχουν και το πιο φαρδύ πλαίσιο του παρμπρίζ, καθώς και τις ελαφρώς μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις. Μαζί με τα μεταξόνιο των 2.570 χιλιοστών πλέον.

Κάτω από το μακρύ καπό υπάρχει ο V8 των 5.000 κυβικών της Ford που αποδίδει 663 ίππους και έχει να μετακινήσει λιγότερα από 1.500 κιλά. Το αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού είναι βέβαια οι πολύ καλές επιδόσεις (0-100 χλμ./ ώρα σε 3,4 δεύτερα, τελική 280 χλμ./ ώρα) ενώ το κιβώτιο είναι είτε ένα χειροκίνητο 6 σχέσεων είτε ένα αυτόματο με 10.

Όσο για την τιμή της θα ξεκινά από τις 322.00 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ