ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Tι δουλειά έχει η Naomi Campbell με τη BMW XM;

Tι δουλειά έχει η Naomi Campbell με τη BMW XM;

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι αυτοκινητοβιομηχανίες επιλέγουν να συνδέσουν ένα από τα μοντέλα τους με ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο με παγκόσμια απήχηση.

Αυτό ακριβώς έκανε και η BMW για το κορυφαίο plug-in υβριδικό SUV της, την XM για την οποία θα συνεργαστεί με την Naomi Campbell, το super model που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90 και ηθοποιό. Η Βρετανίδα είναι γνωστή και για τη φιλανθρωπική της δράση, ενώ δήλωσε πως ταυτίστηκε αμέσως με το σλόγκαν που χρησιμοποιεί η BMW για την XM, το Dare to be You -σε ελεύθερη απόδοση τόλμησε να είσαι ο εαυτός σου.

Η Naomi Campbell θα μετέχει στην επικοινωνιακή καμπάνια της γερμανικής εταιρείας για το μεγάλο ηλεκτρικό SUV, ενώ μέσα στη χρονιά θα παρουσιαστεί και μια ειδική έκδοση της XΜ στη σχεδίαση της οποίας θα συμμετέχει ενεργά.

Η εντυπωσιακή XM των 5,11 μέτρων κινείται από τον υπερ-τροφοδοτούμενο V8 των 4.400 κυβικών και των 489 ίππων της μάρκας ο οποίος συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 197 ίππων. Έτσι η συνδυαστική απόδοση φτάνει τους 653 ίππους που εξασφαλίζουν βεβαίως πολύ καλές επιδόσεις (0-100 χλμ./ ώρα σε 4,3 δεύτερα, τελική 250 χλμ./ ώρα).

Η μπαταρία του συστήματος έχει χωρητικότητα σχεδόν 30 kWh και εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία 88 χιλιομέτρων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ