ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Tesla μείωσε και άλλο τις τιμές των αυτοκινήτων της

H Tesla μείωσε και άλλο τις τιμές των αυτοκινήτων της

Η Tesla επιμένει στην επιθετική τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόζει τον τελευταίο καιρό και έτσι προχώρησε σε μια ακόμα μείωση τιμών, την τέταρτη για φέτος, για όλα τα μοντέλα της.

Ο λόγος για την κίνηση αυτή δεν είναι άλλος από την περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων παραγωγής που έχουν τα εργοστάσιά της ανά τον κόσμο.

Έτσι λοιπόν στη χώρα μας το πιο προσιτό Tesla που είναι το Model 3 ξεκινά πλέον από τις 41.990 ευρώ, ποσό από το οποίο αν αφαιρεθεί η κρατική επιδότηση του «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» διαμορφώνεται στις 33.990 ευρώ.

Το βασικό Model Y αντίστοιχα ξεκινά από τις 46.990 ευρώ και με την επιδότηση από τις 38.990 ευρώ, ενώ τα πιο ακριβά της μοντέλα, τα Model S και Model X ξεκινούν πλέον από 108.990 και 116.990 ευρώ αντίστοιχα και προ επιδότησης.

Γεγονός είναι πάντως πως οι μειώσεις τιμών επηρεάζουν ιδιαίτερα αρνητικά τις τιμές των αντίστοιχων μεταχειρισμένων που φυσικά έχουν αγοραστεί πολύ πιο ακριβά, οπότε και η απώλεια αξίας τους είναι ακόμα πιο μεγάλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ